發新話題

新遊戲推介 - Saints Row The Third

[Close]
我DOWN左3DM果個破解埋,打算玩啦,點知禁directx就彈句"saints row the third has stopped working" 咁咪試埋directx11..又係咁..聽講全部vista 機係用唔到skidrow破解玩...

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-11-21 19:04 發表

外出工作

可以先到
綜合區

豬哥哥,請問係你地破解定係都係用SKIDROW個破解?如果你親自破解,可唔可以破解埋vista?因為skidrow個破解用vista係玩唔到...好痛苦啊=3=

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-11-21 19:12 發表

可惜個遊戲.只可以2個人,合作...

下載點會儘快提供..
我唔係吹你-0-"""我爭係想知會唔會出vista版破解,因為可能你係我的last hope 2個人...真係好可惜=.=如果多d人一定會好玩d

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-11-21 21:15 發表
無看我回覆?
INSTALL左後REPLACE左SKIDROW的CRACK入你INSTALL左GE FOLDER入面,再禁GAME有得選DIRECTX同DIRECTX11 果到,選左DIRECTX 等一陣會弾句"saints row the third has stopped working"之前以為係我個人問題,點知上網SEARCH先知VISTA玩家玩唔到,再SEARCH多陣得知原來個CRACK入面有個FILE叫"STEAM_API.DLL"係果個DLL問題,如果你REPLACE左個CRACK去你個GAME FOLDER但係唔好REPLACE個STEAM_API.DLL的話,你係入到GAME玩,但係不能SAVE

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-11-22 20:20 發表
建議你轉WINDOW 7
要$$$,同埋如果down翻版有人同我講我個正版會廢左- -

搞到想升win7玩呢個game=.=...vista無得玩真係煩

發新話題