25 12
發新話題

有毛有翼

[Close]

有毛有翼

久違的戰友大家都係vlan有點名氣了...
Distance.     楓已成為vlan整影片數一數二的名人
A_c              傻仔ac 評分團隊啦 威啦
PlaY★KIss‵  b仔做埋人地團長 vlan明星啦
花汶             毒_汶 大個仔啦 唔炮人啦 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=487453&extra=page%3D4
                    睇你出貼 都成熟左好多 但同b仔一樣都係 d毒 icon

想當年大家都係戰友 冇分團唔團 好多人問我自己有團做咩要入人團 但當年係e個團大家都係朋友身份 沒有一個不是多團
係我眼中團唔團唔係咁重要 最重要係去到邊到都好 大家都係朋友 我地關係唔係團名來維繫

我有今日 全因背靠北敗祖先靈氣。
我還記得 我們的約定 ;)

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2011-11-21 18:00 發表
我有今日 全因背靠北敗祖先靈氣。
汶d毒氣 ............

?????
yoyoyoyo

西威
yoyoyoyo

傻豬      情與義.....值千金呀!!!

錯啦威 汶應該
有毛有翼到LOL神手

毒毒毒

可以證明  
威威的手下   全都是出色的     

何時復出
北敗名涵挑戰計分

引用:
原帖由 花汶 於 2011-11-21 22:38 發表
何時復出
北敗名涵挑戰計分
yoyoyoyo

我點會係名人 我不嬲撩事鬥飛.=

引用:
原帖由 Distance. 於 2011-11-23 22:18 發表
我點會係名人 我不嬲撩事鬥飛.=
你謙虛夠未 出黎同我隻抽啦 世紀無敵鋼鐵大龜頭
做人1係吾威 1係就要威到盡

威講得岩  b仔做埋人地團既團長 vlan明星  Wo g神

我龜縮左啦

ONJ? 食J?
奶J? 含J?
我一直都係北敗人 別KAI
我吾係團長我拎黎申請團版 你老母

25 12
發新話題