發新話題

感謝你們

[Close]

感謝你們

ccy既輔路同合作度
維優秀既前慶.石川.丹羽.村上
康既平均型主力
傑既抓殺型輔手
叉既突出食兵自肥能力

我知呢你地信6完左對信長已經冇咩興趣
但係我呢個唔爭氣既人,尚有一條未完成既道路
我知呢一生人可以再同你地一齊開開心心咁享受信長既時間已經所剩無幾
我恨我冇好好珍惜你地

曾經一刻我忘了本源,本身我只係一個游走係vlan友誼既咀炮小混混
係邊個覺得我有進步過,汁左我返黎組隊,果個係siu_kit24
直至組成雙毒流,果陣我對你地黎講似係負累,只係一個充位數既人,大慨係咁
直到我實力慢慢跟上你地,直至超越你地做左呢一team人既主戰成員
然後我開始夠膽講我既睇法,分享我既出陣,又將平時同花1花2打d經歷同出陣打法帶比你地
你地都逐漸認同左一個曾經完場爆彈裝既秀吉既人,直到成為曾經既"隊長"
老實講當我實力站係你地之上既時候,我竟然會黑暗到當左你地係我既負累
我竟然會想搵另一班隊友,我未有考慮過我廢果陣係邊個收留我,帶我學野打團
我忘記左飲水思源,我信6打唔到好成績果陣我仲恨我既人生搵唔到好伙伴
原來好既伙伴一直係我身邊係我唔珍惜
我將我對你地唔住既野講晒出黎希望你地可以原諒我再同我一齊踏完呢條信長路

打信6既時候,我每場都額外緊張,我好擔心會輸,就此止步
當我感受到隊友對我既信任,大家都好認真盡力咁打好每一場,你地份心意其實我係收到
雖然我實力無可能話勁就勁,至少我信6盡力令自己死10都冇成為敗點
你地交晒個心比我,完全放棄自己既私見,將一切指揮權交比我,呢一點我都知道係好難做到
就好似當日我跟7神隊打**廣告**比賽,我都無法完全交出我個心比7神,但係你地做到左,輸左仲安慰我
可惜我當時可能輸到傻仔,我抱頭埋怨你地,甚至惡言相向..........點解我會咁?我傷得太深卻無諗過你地感受

傑,ccy,叉,陪我走埋最後既道路
維,識左你唔長又唔短,亦都同你並肩作戰過,想返黎組既隨時msn叫我,立即98, lol信長皆可

康,我有好多野同你講
我感受到你對我既不滿,不信任,我同你係兩個世界既人,你同我感情再深,都係有一段距離
你一接觸團戰就識到班勁人一齊玩, 我一接觸團戰就比人網絡圍攻,你完全唔會明我既怨恨有幾深
我d根底真係晚晚通頂到天光自己練返黎,我上年都係打通頂機識Newg.同rs-lun
唔同你啊,你有勁人教,文西kfc果d係咁塞野教你
一個溫室成長既洋紫荊同一個係沙漠獨自求進既仙人掌既分別,根本係2個世界,我花多比你幾倍既時間
我上年12月日日都夜晚9~10點起身,一訓醒就見到個天黑晒你覺得我有咩感受?我覺得好迷惘
我果陣有問過自己我究竟為左d乜要搞到咁?我比左一個藉口自己...變強
直到有一次我認識左你,
我果陣真係好想打獲你,我實力明明只係差你少少,但係點解你可以有咁好既環境學習?
你果陣仲要成日串我r fd仔/秀吉完場爆彈裝,你知唔知我有幾憤怒,我心入面不斷諗.如果我同你既位置掉轉
擺你入去同d vlan普通團組,然後我跟kfc文西果d學野,結果會點?
呢d我承係我係妒忌左你,但係你好似唔明咁,
你既成長係有人培育,我既成長係經過雄雄烈火,百度高溫燃燒出黎(眾人圍攻.一沉百踩.由新手打上中手)
我知直到而家呢一刻你都覺得我係mh,你唔認同我既實力,你唔知我係vlan同千.rs-lun既經歷有幾多
比起呢樣我更加妒忌你,你既實力係由人培養,如果我都一樣有人培養我唔會只係去到呢個程度
即使同你並肩作戰果陣,你亦好難放低自己,甚至一直提出kfcxxxxxx的說話,
可能你覺得冇野,但係我個心流緊血...比你插左把刀係到,再因以往感情勉強冇幸福

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=415848&extra=page%3D1&page=2
睇返往日貼子,當選隊長的興奮心情,當日的天真令我未知這位置的重大責任
我亦未算交足功課,詳細分析陣容分析打法分析出裝, 負左你地對我既期望

總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

真情流露,但我相信 康 。
不解釋

送上一首歌
[youtube]bFs1s-2zBUw[/youtube]
中文歌詞:
不論我 距離有多遙遠 永遠都在我的 公轉軌道上
不論你 距離有多遙遠 永遠都在你的 公轉軌道上

請求回應
我從心的另一側 轉了一圈回到這裡了
flyby 即使距離不曾改變 你確實曾經在我的身旁
拜拜 忘記了也沒關係 因為我不會忘記
請求回應 一直 請求回應
放上我所學到的 那些聲音們 送出這段旋律

○月╳日
今日也嘗試通訊 但無回應
不論你 距離有多遙遠 都在你的心的 公轉軌道上

我們就是互相圍繞公轉著

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2011-11-26 03:24 發表
ccy既輔路同合作度
維優秀既前慶.石川.丹羽.村上
康既平均型主力
傑既抓殺型輔手
叉既突出食兵自肥能力

我知呢你地信6完左對信長已經冇咩興趣
但係我呢個唔爭氣既人,尚有一條未完成既道路
我知呢一生人可以再同你地 ...
我信六後 一直 一直也是等待你的回來           

我無吾認同你 不過呢樣野兩個都各執已見

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2011-11-28 13:22 發表
我無吾認同你 不過呢樣野兩個都各執已見
雙毒流唔係你既世界
我, 小傑,ccy,小叉
雖然唔係同一類人, 唔係同一種打法, 但係大家互相配合之間會超越實際數字
我地既1+1唔會等於2, 係會大於2

唔係話你實力唔夠, 只係你既實力比起我地全部人都高, 係雙毒流已經再無你用武之地
唔好以為我講緊反話串你,  我係真心
我成日去幫人做槍手/夾d平時冇玩開既隊友,  就會比人屠到on膠
我果d乜鬼野狙擊走位雜賀/ 半神信長   冇左我既隊友配合, 一切都會走晒樣
我既實力係源於我既隊友support先可以發揮到極高水準,相反冇左佢地我就會變返一個0作用既普通玩家

而你, 夾d唔識既人, 你都可以發揮出超凡實力, 極度平穩的主力,唔似我, 前期死幾次就崩潰完場

我 等著你回來

引用:
原帖由 To-波. 於 2011-12-1 00:13 發表
我 等著你回來
團隊黑手黨家族

走開走開

維狗好似去團聚lol

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2011-12-1 11:10 發表
維狗好似去團聚lol
團聚出黎一齊打信/ lol啦

發新話題