36 123
發新話題

Stellvia Beta1

[Close]

Stellvia Beta1

Stellvia Beta1 Finish

頭香hahaha???

windows nt=.=
cpu 2.5ghz=.=
你肯定唔會lag嗎?

nt?
禁樣樣一定仲lag過我個friend..........
DDR2-800 4096MB
??
我玩緊DDR5 1200 4096 WOR
重力 400 600 800 1000 1200 五種選擇??
整400 600 人地個個跳出黎殺
自動Bhop 開啟 或 關閉??
洗禁既咩? 一定要LA
連最基本既殺人你都味林到,好心比多小小心機
唔想E個SER又成為一個D TR沖晒去CT/CT沖去TR到殺人既SER
最起碼都要整無敵LA(自動)
唔係D人一跳殺你仲洗玩(一番生就死)

管理員
由於本伺服器屬新手練習性質
並無招收管理員計劃
人地用掛禁點,又冇VOTEBAN
唉.... 真係未到水準
要順既整網空LA
一係買D好D既硬件
唔係既
就會變成某某SER禁成班友沖去人地點殺人
E D野,要比心機嫁
唔係你講晒有咩就算\
仲有,E家炸SER人好多,快D裝個防炸LA
唔係一招BOOM BOOM BOOM 你........個SER唔洗玩

引用:
原帖由 laiholun 於 2011-11-26 19:39 發表
nt?
??
重力 400 600 800 1000 1200 五種選擇??
洗禁既咩? 一定要LA
連最基本既殺人你都味林到,好心比多小小心機
唔想E個SER又成為一個D TR沖晒去CT/CT沖去TR到殺人既SER
最起碼都要整無敵LA(自動)
唔係D人一跳殺你仲洗玩(一番生就死)
厲害厲害:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

引用:
原帖由 No0B 於 2011-11-26 19:50 發表
厲害厲害:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o ...
OK LA 話晒比左成1半新年錢去買嫁
禁鬼多錢,一定要買勁D LAXDD

引用:
原帖由 laiholun 於 2011-11-26 19:53 發表

OK LA 話晒比左成1半新年錢去買嫁
禁鬼多錢,一定要買勁D LAXDD
其實我想講依家未有ddr5 sdram.

滑水
唔好玩既
滑到中點拎槍殺人
好9

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-11-26 19:01 發表
windows nt=.=
cpu 2.5ghz=.=
你肯定唔會lag嗎?
你認為??????????????????????

好似打錯字咁BO....

引用:
原帖由 V-LAN伺服器 於 2011-11-26 12:41 發表
*合作顆伴 (排名不分先後)
 自由初音(東京奧個人伺服器)
  近年最受歡迎之 CS 1.6 伺服器
 萌.LoLi.伺服器
  看字解字
 ``SkY AgAin 團長 , Fai
  ``SkY AgAin 伺服器擁有同時400人同時玩遊之記錄
 vLAN 著名插名制作者,Fishball
  仿某CSO模式制作者,多次原願模式
顆伴
插名
原願

咁多人幫 其他SER咪死?....

顆伴
插名
原願

haha - -

引用:
原帖由 laiholun 於 2011-11-26 19:39 發表
nt?
??
洗禁既咩? 一定要LA
連最基 ...
ddr4都未出你有ddr5勁到你

vLAN 著名插件制作者,Fishball
Fishball幾時係vLAN 著名插件制作者??  (無言了!!

36 123
發新話題