發新話題

Stellvia Beta1

[Close]
引用:
原帖由 我是ty 於 2011-11-27 13:11 發表
vLAN 著名插件制作者,Fishball
Fishball幾時係vLAN 著名插件制作者??  (無言了!!
禁你可以講下有邊D有名氣嗎

tony987852 CTP 12Boss 叫咩?

引用:
原帖由 我是ty 於 2011-11-27 13:43 發表
tony987852 CTP 12Boss 叫咩?
我覺得fishball可以replace上面其中一個人..

引用:
原帖由 No0B 於 2011-11-27 13:49 發表
我覺得fishball可以replace上面其中一個人..
認同.......................
tony987852 都係版主深入民心D
CTP就.....
12Boss...不認識其底勢lu........

btw,
冇記錯嘅話
Stellvia係一套動畫嘅名黎
並唔係一個正式詞語..

套野好似叫"宇宙學園"

引用:
原帖由 V-LAN伺服器 於 2011-11-27 17:02 發表

係呀....................
引用:
原帖由 laiholun 於 2011-11-26 19:39 發表
nt?
禁樣樣一定仲lag過我個friend..........
DDR2-800 4096MB
??
我玩緊DDR5 1200 4096 WOR
重力 400 600 800 1000 1200 五種選擇??
整400 600 人地個個跳出黎殺
自動Bhop 開啟 或 關閉??
洗禁既咩? 一定要LA
連最基 ...
寫吾晒
呢D基本中的基本吾寫

岩岩玩完黎,解決左滑水殺人既傳統.

sogood

傳統滑水ser問題
滑水插件入面,再加上一d插件已經得.

有意合作請PM

By NTFS-
Hi Auntie

# 2011.11.28
 發現以下問題/漏洞,並於稍後更新/更正 :
 * 重生漏洞 - 已初步更正
 * 觀察者/玩家切換
 * Menu 漏洞
 * Maps 問題
 rtv 重寫計劃
 * 允許玩家為地圖評分
 * 提供地圖簡介
 * 選項或提供多於一票選擇
 * 各種功能請提出並討論
 以上已由伺服器工程師制作並改善中

11.30 公告 Update.........................

其實呢個係咪rs2online黎既....
比d建議你.
可唔可以整個熄hud排名顯示既插件.
hud令到我d fps好低.kz&滑水 fps好重要
或者用其他模式顯示,個畫面太多野彈出黎都會影響fps

你好,
本伺服器目前並不是 rs2online 伺服器, 伺服器名為 Stellvia .
本伺服器無論設備、規模都不能和 rs2online 比較.
目前 Stellvia #1 是以以前 東京奧滑水場的模式建造並再改善
當時自動計時器我有份參與開發

HUD 開關留待帳號系統完善後推出
不排除稍後建立臨時版本

感謝對 Stellvia 支持

Stellvia 代表

引用:
原帖由 V-LAN伺服器 於 2011-12-4 22:45 發表
你好,
本伺服器目前並不是 rs2online 伺服器, 伺服器名為 Stellvia .
本伺服器無論設備、規模都不能和 rs2online 比較.
目前 Stellvia #1 是以以前 東京奧滑水場的模式建造並再改善
當時自動計時器我有份參與開發

H ...
你係小雲? fishball? 定係fai

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-12-5 23:31 發表

你係小雲? fishball? 定係fai
你覺得呢?

發新話題