發新話題

[魔獸III綜合] del

[Close]

del

霸氣團招生 11/12/2011入團要求

1:要有一定的霸氣(^^)

2: 為人開郎健談  嚴格小學智障行為 長上線 你是腦殘 就不用找我了

3: 自己留下自己的msn  嚴禁自加

4:1.需殺考官10次
   2.另外再打一場 睇下其他方面的技術
   3.要有品,無品即踢

ps:我地係一個卡戰團 請考慮清楚才入,但夠人既話 都可以玩下其他圖,最重要大家一齊開心!!

本團m群:

請自加 唔係好難搵到你地,加左既人講自己改返你valn個名 唔係會踢

傑哥WOW..成日比你抄卡戰...我都想入呀...

hi 47仔 留低msn就會加你

嘩..你咪係屠9 果個神團ge人?我想入丫

okok 霸氣無敵

無人入嫁 .....

引用:
原帖由 死神乂軒 於 2011-12-12 17:00 發表
嘩..你咪係屠9 果個神團ge人?我想入丫
屠神團邊個?我想知係唔係EteR_?  加上
霸氣團?我入可以?

引用:
原帖由 小狼哥 於 2011-12-17 11:33 發表
屠神團邊個?我想知係唔係EteR_?  加上
霸氣團?我入可以?
別play拉小狼哥

做咩唔比我入

引用:
原帖由 小狼哥 於 2011-12-17 13:07 發表
做咩唔比我入
你太強了 新團來架渣

引用:
原帖由 妖混乂傑 於 2011-12-17 14:35 發表

你太強了 新團來架渣
新團咪岩 新團就要收多d有一定技術既手足的 我真心的

我想入,但係呢個AC唔夠LV,入唔入得?

引用:
原帖由 MAX●新月 於 2011-12-18 12:29 發表
我想入,但係呢個AC唔夠LV,入唔入得?
ok 新手都無問題 有品is ok 無人未新手過

引用:
原帖由 小狼哥 於 2011-12-18 12:24 發表
新團咪岩 新團就要收多d有一定技術既手足的 我真心的
小狼哥幾時教我玩丫 你入我團 我怕太多人串我e個團長廢丫

引用:
原帖由 妖混乂傑 於 2011-12-18 13:29 發表

小狼哥幾時教我玩丫 你入我團 我怕太多人串我e個團長廢丫
我打個比例 好似江湖咁人地做大老既收人都會收個比自己好打既人啦因為會保護自己既大老 你明?

發新話題