發新話題

你地都好串下

[Close]
你咪又係淆唔敢vlan打?
又要威又要淆

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 20:11 發表

人地似你咁廢物??????? 冇膽又冇料
你以為你係乜水wo???死架兩收皮啦 快d死埋一邊去睇戲ok?????
睇死你係果d 3男2女7仔死潮童
又要淆又要打 真係廢到你呢......

直接密我地  tiger_g0r 或者 [VISUAL]_KenJi o ...
10點半打ok???

支持一下兩團交流
願你亦看清楚

引用:
原帖由 Tommy228  於 2011-12-30 20:25 發表

10點半打ok???
搵佢兩個約時間

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 20:32 發表

搵佢兩個約時間
屋企裝唔到**廣告** 約左時間先落網吧打

係vlan開戰書要ky0打
吠多幾聲啦狗仔

引用:
原帖由 Tommy228  於 2011-12-30 20:38 發表

屋企裝唔到**廣告** 約左時間先落網吧打
引笑???????????????咁你唔好打 叫可樂果d打囉
反正你都係敗點王黎咋嗎!

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 20:39 發表

引笑???????????????咁你唔好打 叫可樂果d打囉
收下水先啦
你咩料叫到冰島同你打

係你地團版留言sor

引用:
原帖由 -★祺儿 於 2011-12-30 20:42 發表

收下水先啦
你咩料叫到冰島同你打

係你地團版留言sor
收啦r fd仔

你以為自己幫冰島出幾句聲人地就會加你入團咩???你以為自己細細呀????

幫埋冰島d人含x啦笨?

真係好笑wo

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 20:43 發表

收啦r fd仔

你以為自己幫冰島出幾句聲人地就會加你入團咩???你以為自己細細呀????

幫埋冰島d人含x啦笨?

真係好笑wo
咁你黎vlan留言唔係r團打?

幫埋老虎含x啦笨?
真係好笑wo

9413:

http://www.youtube.com/results?search_query=9413&oq=9413&aq=f&aqi=g2&aql=&gs_sm=e&gs_upl=18794l19803l0l19930l4l4l0l0l0l0l215l458l2.1.1l4l0

冰島

http://www.youtube.com/results?search_query=%E5%86%B0%E5%B3%B6&oq=%E5%86%B0%E5%B3%B6&aq=f&aqi=g5g-m2&aql=&gs_sm=e&gs_upl=16821l17328l0l17455l6l4l0l0l0l0l146l398l2.2l4l0

你咩料挑冰島..?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=485692

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=485715

你都知自己廢?

路過
食粒花生先

唔係講笑,真係好鬼好笑
係Vlan招人KY0打=成笑料?
博上位?邊鬼個識你啊,傻仔
貪KY0可用MH?屈DELAY?
廢物就廢物啦!
你明係淆Vlan冇得用mh啦傻仔

其實又唔Vlan都得既GGX囉,夠晒公平

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 20:43 發表

收啦r fd仔

幫埋冰島d人含x啦笨?

真係好笑wo
你智夠未=.=
願你亦看清楚

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 20:39 發表

可樂佢都裝唔到**廣告** =.=
要係呢到約

引用:
原帖由 Tommy228  於 2011-12-30 20:54 發表

可樂佢都裝唔到**廣告** =.=
要係呢到約
咁等我地老虎哥傾好時間先搵你地  俾住時間你地請你D台灣槍先

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 21:00 發表

咁等我地老虎哥傾好時間先搵你地  俾住時間你地請你D台灣槍先
okok                               

發新話題