發新話題

1ser多勁人~.~12ser同1ser既分別~.~

[Close]
引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-1-6 23:29 發表

打過我未?
星夢最廢果批
之前有D人放相-.-放RP見到你D殺數五十幾已經最廢架啦-,-?

引用:
原帖由 ξstep傑β 於 2012-1-7 01:50 發表

之前有D人放相-.-放RP見到你D殺數五十幾已經最廢架啦-,-?
比網我比人出賣????????/

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-1-7 16:18 發表

比網我比人出賣????????/
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=493016&extra=page%3D1&page=6

玩12ser想玩自選冇場   玩01俾人串 想做戈d 又俾d人一早打定

澄清下先@@ 入夜夢只要有品有骨氣就可以了, 技術好唔好另一回事
同埋星夢=夜夢, 只不過個團唔夠位, 所以開分團而已
按圖進入團版:)

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2012-1-7 18:36 發表
澄清下先@@ 入夜夢只要有品有骨氣就可以了, 技術好唔好另一回事
?  係咪講緊我啊?
HaHa002係我大佬

引用:
原帖由 ξstep傑β 於 2012-1-7 01:50 發表

挑戰7水記錄
可供參考入硬團

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 享受悲傷 於 7-1-2012 06:36 PM 發表
同埋耐洗

回復 38# 的帖子

931此言似想被洗 /...1SER勁人就少了....返而絕信既新手就好多..好伕我甘

12ser完唔完到埸都成問題 個人認為係1ser先會有進步

最大問題係1ser太難入啦.....vip會更好
技術練下練下就有,見夜夢埸入去就可了 but不要走埸

引用:
原帖由 .mL 於 9-1-2012 06:20 PM 發表
931此言似想被洗 /...1SER勁人就少了....返而絕信既新手就好多..好伕我甘
夠做埋黎

拿      太勁而串 係必然 你覺得佢串既 咪比佢串飽佢 到你勁果陣都可以串番人

玩絕信比人串係正常的
培~.~

引用:
原帖由 好好培 於 2012-1-28 00:07 發表
玩絕信比人串係正常的
何解??求知
無冕者

發新話題