發新話題

我狼影既絕信生平加立雪solops:

[Close]
做乜擺我地帝國上枱
見你咁靚仔=D
比我呃走 2 蚊算你=D
(雖然俺現在另起新團,但心還在帝國喲)
-----------------------------------
不看字海的說
-----------------------------------
支持靚仔 + 影片

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

主力係朗本人自己講既咁我係咪要信?_?
雖然我現在是弱了很多
卻但是要咀炮什麼什麼的話
我不會輸!

求樓主完整rp

引用:
原帖由 ξstep傑β 於 2012-1-6 22:50 發表
求樓主完整rp
搵我咪得。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-1-6 23:52 發表

搵我咪得。
唔知你有-V-唔該哂.RE狼影-.-我岩岩快速睇哂全段RP-.-都好似冇講佢話佢3個係主力-V-仲有婷個陣都係佢地團-V-雖然佢成日走場.但係實力比冰同杰高.同埋-.-好似係你話人笑料團.同埋你係度講咩垃圾先-V-如果有睇小左D字-V-同番我講幾多分幾多秒-V-我睇番有既我會講SORRY.

邪殺團好勁既咩
花生花生

姐係唔通未開GAME既對話你都可以由RP中看見?_?
係既話慌哂
雖然我現在是弱了很多
卻但是要咀炮什麼什麼的話
我不會輸!

引用:
原帖由 狼影v3v 於 2012-1-9 00:06 發表
姐係唔通未開GAME既對話你都可以由RP中看見?_?
係既話慌哂
姐係要圖架囉-.-

記唔記得me 呀<<<<<< ?!
還是放棄了 真的攰了!    angel beats 立華奏  愛! ✖S_KY★╮

上年7月8月經常見你地場(C.羚角開)
入你地場都幾好玩. 因為你地係自選場(果時個個都開ARS的)

支持影片

你的字海令我有一點兒的感動
或許我會回來絕信
到時再一齊屠街

引用:
原帖由 幽光﹏夜 於 2012-1-15 00:53 發表
或許我會回來絕信
到時再一齊屠街
或許
btw咁耐冇玩技術差哂

引用:
原帖由 幽光﹏夜 於 2012-1-15 00:53 發表
或許我會回來絕信
到時再一齊屠街
come on baby夜

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-1-5 22:26 發表
做乜擺我地帝國上枱
見你咁靚仔=D
比我呃走 2 蚊算你=D
(雖然俺現在另起新團,但心還在帝國喲)
不看字海的說
支持靚仔 + 影片 ...
不要看得自己那麼重吧

發新話題