發新話題

hi~大家覺得咩英好用又好易殺人??

[Close]
直江 ....  點都係最易殺人個只啦掛 - -.... 變羊 閃去身邊大技 ... 就KO  ( 前期 )

後期 變羊 鬼國 忍刀 再 入身 ....多數都KO  (中後期)
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

隻隻英都好好用,好易殺到人
點玩,都係睇你個人技術
X_X

信長

回復 16# 的帖子

絕信入身冇乜用

引用:
原帖由 ξstep傑β 於 10-1-2012 07:47 PM 發表
神牛-.-魔壺屈機.未出石個陣隱卷都屈~.~
不過如果肥得起-.-又講勁我support長宗同稻基.
如果新手-.-易殺人又好用-.-都莫過於火神.加仔.火神可以亂車都可能殺到人.加仔就易啦.不過都係一句.手殘=乜英都冇用.有既-.-秒 ...
車火神要計時計角度,後期過三千就車吾死
加上同有水準既人玩肥吾肥到大技都係問題

引用:
原帖由 ξstep傑β 於 2012-1-10 19:47 發表
神牛-.-魔壺屈機.未出石個陣隱卷都屈~.~
不過如果肥得起-.-又講勁我support長宗同稻基.
如果新手-.-易殺人又好用-.-都莫過於火神.加仔.火神可以亂車都可能殺到人.加仔就易啦.不過都係一句.手殘=乜英都冇用.有既-.-秒 ...
手殘英有島左近

可以講隻隻英都有唔同既長處
不過都要睇自己本身既技術

引用:
原帖由 wEsT-_ 於 2012-1-10 11:00 發表
神原1隻就夠 我007玩神原 跟分鐘上殺數
2ser等妳 我期待被妳用神原崩潰
無冕者

稻葉-,-吸哂人d敏.0甲1野秒攻gg

服部半藏

隻隻英都勁 睇你識唔識用

回復 24# 的帖子

係負甲..可惜.一個叮叮已88

神原2技都好好揪

引用:
原帖由 Σmριrε.絕 於 2012-1-8 19:29 發表

呀市出到7600殺到你走場都得
阿市7600咪爆得二千幾

引用:
原帖由 Σmριrε.絕 於 2012-1-8 19:29 發表

呀市出到7600殺到你走場都得
唔明咩系7600殺

發新話題