18 12
發新話題

[HKUIS]幽靈模式Server 支援Steam / Non - steam]

[Close]

[HKUIS]幽靈模式Server 支援Steam / Non - steam]

伺服器版本:5408

支援Non-Steam / Steam

--------------------------------------------------

hkuis.no-ip.biz:27016

M群:[email protected]

[HKUIS]幽靈模式Server正式開放  

--------------------------------------------
現時有GA野:
原創人類轉生
原創幽靈技能
原創槍械等級
原創人物等級
幽靈王 (關閉左)  因為:有BUG
原創人類點數商城
原創幽靈點數商城

幽靈按G可以加速飛前
----------------------準備新加入ga野----------------------
任務
----------------------------------------------

--------------2012/01/15-----------------------
1.清洗  槍等級/技能點/技能等級/人物等級 (洗檔)
因為:平衡兩方 之前SET得人類太勁
2.加入職業介紹
因為:大量人要求
3.加入幽靈重生系統 
    (請在點數商城購買重生點數)
4.人類職業  1轉由25等級   改做10等級
    (2轉 / 3轉不變)
5.加入安全記錄等級 以防突發事件   不過死server次數:0
   (log)  
6.加入重置人類技能 (點數:10)
----------------------------------------------

如果有咩意見想加咩新野ga可以回復回PO

M群:[email protected]
RC:109404
如果冇RC  GA
入去DLhttp://rc.hehagame.com/

我唔識炸Server

如果你要轉向服的話rc話我知,我俾你
(可以的話交換個冇bd的防炸俾我 )

你係???????

來我rc傾109404
我唔識炸Server

sor今日放左飛機冇入你ser@@ 睇左多h_ 就會入入

佢個防炸一睇就知佢点炸人了

回復 5# 的帖子

唔好爆個D指令出來
我唔識炸Server

頂上去><
我唔識炸Server

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2012-1-11 12:34 發表
唔好爆個D指令出來
唔係一般架咩... 不過都玩下 我名係KaI-S!nG 做admin得唔得架

唉 你個SER

休0係咁反生  又有休0王  N咁多血

我做CT玩10場  10場都係輸 唔會換隊

最後CT走曬

諗下一係+休0王唔要重生

樓上個d 問題當然係 但係 休0我企係度人地都好似見到我咁==我跳野 死左==

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2012-1-11 17:23 發表
樓上個d 問題當然係 但係 休0我企係度人地都好似見到我咁==我跳野 死左==
你岩岩都係到

你玩咁多場有見過CT win過 ?

你做T梗係爽

洗經咁濟

最後CT咪又係走到得番幾個人

等N咁耐都唔換下隊

CT係咁比T屠

我做左ct之後== 有場我拎m4走圍走贏左場==

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2012-1-11 17:43 發表
我做左ct之後== 有場我拎m4走圍走贏左場==
殺唔曬C唔會有經

回復 9# 的帖子

幽靈王本身5000 HP
E加轉左做1000 HP - -  殺左幽靈王 D幽靈唔會反生
我唔識炸Server

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2012-1-11 18:33 發表
幽靈王本身5000 HP
E加轉左做1000 HP - -  殺左幽靈王 D幽靈唔會反生
可唔可以改下d隱形== 行路易睇d== 根本同冇行冇分別==

18 12
發新話題