發新話題

[2.0.9.2] Gantz 殺戮都市

[Close]

[2.0.9.2] Gantz 殺戮都市

伺服名稱: Gantz 殺戮都市
伺服地點: vlan coop 01 / coop 02
伺服開辦人: Maxim
開放時間: 不定期開放, 但多數夜晚7點後
伺服器人數上限: 8
遊戲模式: Coop

簡介:
1) 這個server之所以叫 "Gantz 殺戮都市"ge原因, 唔係因為我改到佢變成Gantz咁... 而係因為個玩法同模式"有點"與Gantz相似...

2) 係每個場一開始, 地上會有大量裝備任君選擇, 大家裝備好哂之後就可以開始殺戮戰... 而係場中亦加多左急救包, pipebomb等物件以作補給

3) 所有武器都係無限彈, 不過要reload的...

4) 本伺設有武器包, 大家在對話欄打!arm就能呼叫出武器選單, 當中組合包每關限5次, 急救包限25次 (滅團後重開不會重新計算, 一定要過關先可以重新計算), 其他物品無限

5) 如果玩玩下唔知點解變左做觀眾的話, 可在對話欄打打!joinsurvivor由觀眾變回玩家

*強調: 本伺特感多, 屍潮都唔疏, tank仔血多(30000hp), witch血量為1550hp(散彈玩家要打更準位置才能秒)...入黎玩ge玩家要有心理準備...

更新動向:
(23-1-2012)
在踏入龍年的一刻已和兩個朋友和一眾玩家破了死亡機場章節normal難度~~~可喜可賀^^"~~

嗚謝:
andrew
馬英文
F.
帥不
Samsung GALAXY S II
Maxim(我自己)

(仲有兩個唔記得左名, sorry ar~~= =)

但是你是不是2092版本先
是的話我又來玩

回復 2# 的帖子

係2092 ar~~ 我仲未up 2094
見多數人而家都係2092, 唔up住

是嗎..................開ser時間最好設定下....

引用:
原帖由 katat1 於 2012-1-14 15:08 發表
是嗎..................開ser時間最好設定下....
詳細宣傳聽日先update...
因為我都係比人夾硬移左來e個區XD
我會盡快update個post的了...
不過我預我開ser時間多數係星期六日夜晚or放假時間夜晚~~

更新動向: 死亡機場normal難度已破~~~^^

得閒我又來
給場名來= =

回復 7# 的帖子

個場名咪叫"Gantz 殺戮都市"lo~~~係上面有寫ga^^"

回復 8# 的帖子

但不見你會開囉 = =.............

回復 9# 的帖子

我#1寫左多數夜晚先開
不定時開放

(24-1-2012)
server已經更新好插件...
完善地利用了Auto Item Spawn~~
同新裝左自動轉場插件~~

P.S. 整左我成日, 所以冇開到ser

今日開場好開心, 遇到可以吹水的玩家,haha~~

我都唔記得問Mark0716有冇方法可以搵下佢傾插件野XD

另外一個今日係我ser玩左n耐的玩家"不要打臉", 多謝你ge支持, 令我有開場的意欲^^
不過大家吹吹下水吹到死哂, haha

我有時會做下觀眾, 一來睇下人點過關, 二來睇下d插件運作正唔正常...
其實仲有一個原因... 我自己玩過好多次e個setting... 老實講, 有時真係玩到好煩= =
比特感連撲n次都起唔番身....出tank果陣中boomer汁之後omg.... 正常狀態d普通屍多到好似無限暴走咁... 所以有時真係唔想玩XD

不過都有個好處ge, 就係當玩完e個setting之後玩番正常版, 你會發現好易過關, haha~~
anyway, 希望下一次入ser再陪大家玩la~~

如果我中途入ser的話果關會冇哂特感的(係插件bug來的, 不過你可以視為場主入ser的異像, haha )

發新話題