20 12
發新話題

誠約貴團英雄聯盟一戰(5v5)

[Close]

誠約貴團英雄聯盟一戰(5v5)

友誼一戰
純粹交流
絕不咀炮

比賽第二  友誼第一

意加我好友:tommy1994

我呢 就幫小雞既 支持   待補

我呢 就幫小雞既 支持     待補

我地玩信長就話一個團姐
我地玩lol= 各有各FD底
你想約邊班我可以義務幫你做一下聯絡
小叉果班?
我果班?
傑ccy果班?
perry康果班?
ny哥果班?
or..........
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-1-14 17:28 發表
我地玩信長就話一個團姐
小叉果班?
我果班?
傑ccy果班?
perry康果班?
ny哥果班?
or.......... ...
是但啦 友誼姐 組夠五 一起上 時間約 OK?

引用:
原帖由 帥小雞XD 於 2012-1-14 17:33 發表

是但啦 友誼姐 組夠五 一起上 時間約 OK?
咁我代佢地答唔打
廢事約啦咁麻煩  自己組雙排/5人打rank仲樂趣

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-1-14 17:45 發表

咁我代佢地答唔打
廢事約啦咁麻煩  自己組雙排/5人打rank仲樂趣
同vlan會員玩樂趣多好多...唔緊要啦...期待你地既進步...期待你地既勇氣...到時在搵我地挑戰啦
KKX好似跟我地隊,你地打既話幫我地制裁KKX

引用:
原帖由 東莞妓女 於 2012-1-14 17:56 發表
黎風貓約
沒所謂,我+FD吾理對手係邊個都照單全收,純交流。

引用:
原帖由 帥小雞XD 於 2012-1-14 17:50 發表

同vlan會員玩樂趣多好多...唔緊要啦...期待你地既進步...期待你地既勇氣...到時在搵我地挑戰啦
KKX好似跟我地隊,你地打既話幫我地制裁KKX
當我地淆底咪幾好    你開心得黎又冇影響我地
ps 高rank過我先再傾吧

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-1-14 18:15 發表

當我地淆底咪幾好    你開心得黎又冇影響我地
ps 高rank過我先再傾吧
why 1327同埋1286都可以串人
強者不是一朝一日練成的

我都唔明=.= 諗住約下友誼5v5 ? 你拎d排名出泥串人=.= 有咩用 你都係撞隊友好姐=.= 真係要高rank 先可以 vs 有排都唔洗vs啦=.= zz

引用:
原帖由 小奶子 於 2012-1-14 18:18 發表
我都唔明=.= 諗住約下友誼5v5 ? 你拎d排名出泥串人=.= 有咩用 你都係撞隊友好姐=.= 真係要高rank 先可以 vs 有排都唔洗vs啦=.= zz
返去玩你既百地啦玩乜lol呀kkx
who串先?  and then我串人係咪又要比面你

引用:
原帖由 小奶子 於 2012-1-14 18:18 發表
招你美服LOL solo mid啊呢家
強者不是一朝一日練成的

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-1-14 17:28 發表
我地玩信長就話一個團姐
小叉果班?
我果班?
傑ccy果班?
perry康果班?
ny哥果班?
or.......... ...
me me me me me me me me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 12
發新話題