46 1234
發新話題

中2玩絕信=手殘?技術低?

[Close]

中2玩絕信=手殘?技術低?

我唔玩正信因為速度慢.岩岩陪fd玩場正信.咁大個仔玩正信次數10次唔夠a_a我殺全場最高a_a死數又小.
我玩中2玩絕信a_a佢地話玩絕信個d係手殘.抽到勁英就屈哂機.上泉信長玩哂.
真係多傻仔@@絕信技術都可以有.我中2玩絕信都俾人串t_t我話俾幾十段gg佐佐成正/信長/上泉個d英既rp比佢佢又唔敢@@
絕信速度快.時間又小d a_a好玩d
有絕信玩家平反@@?
e個問題應該係抱怨區定e到講-.-如果抱怨同我講-.-我delpost-.-唔想再唔知情扣分-.-

勁唔勁係技術問題 英好唔好唔係問題 一定有英克例如$#克信長立花

無人咁講

事實我最初正信轉絕信我都係甘諗

正信好玩過絕信,個人認為

引用:
原帖由 FMy.はそう 於 2012-1-15 16:12 發表
正信好玩過絕信,個人認為
我係嬲-.-佢話玩絕信=手殘.冇技術既人先會玩-.-絕信都可以有技術

絕信有咩咁好玩
你v中d隱英根本玩_唒
宮本招大仲要飛成半個地圖咁多
咁v到咪玩唒?
技術條毛咩,你試下拎隻雞川去同宮本挑機呀
我就唔信會贏到lu
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

回復 4# 的帖子

我都系= =不戈都系玩絕信吾玩正信o_o

回復 8# 的帖子

近排間唔中一兩場絕信.正信技術需要的確大少少

引用:
原帖由 Σmριrε.絕 於 2012-1-15 14:45 發表
勁唔勁係技術問題 英好唔好唔係問題 一定有英克例如$#克信長立花
我家的小patpat有套立雪神裝抗淺井 妳搵日試下
無冕者

有d神手玩正信好勁都有玩絕信嫁姐.唔關事嫁

回復 9# 的帖子

正信俾人屠到無心機玩sosad!

引用:
原帖由 ξstep傑β 於 2012-1-15 13:26 發表
我唔玩正信因為速度慢.岩岩陪fd玩場正信.咁大個仔玩正信次數10次唔夠a_a我殺全場最高a_a死數又小.
我玩中2玩絕信a_a佢地話玩絕信個d係手殘.抽到勁英就屈哂機.上泉信長玩哂.
真係多傻仔@@絕信技術都可以有.我中2玩絕 ...
有啲人會抱住一種"正信就係皇道"既心態
已經見慣,基本上當睇唔到
我開始微笑 以後會努力過的 很好

回復 12# 的帖子

你自己小心你fd-.-係佢食你本禁言-.-睇左rp.佢仲要扮好心俾番你...佢人品好極有限

引用:
原帖由 ξstep傑β 於 2012-1-16 18:26 發表
你自己小心你fd-.-係佢食你本禁言-.-睇左rp.佢仲要扮好心俾番你...佢人品好極有限
佢地兩個都係我fd
我供佢6本禁言企溫泉又點話

46 1234
發新話題