發新話題

中2玩絕信=手殘?技術低?

[Close]
引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-1-16 18:52 發表

佢地兩個都係我fd
我供佢6本禁言企溫泉又點話
你FD-.-真係好人品-.-成場由頭到尾-.-指指點點-.-又狂講粗口-.-仲要拎糖本禁言扮冇拎到.仲扮好心話買番本比佢-,-
點解你會同佢做FD-.-佢D品真係....

回復 16# 的帖子

我是長宗.對是次事件不予置評.

引用:
原帖由 ξstep傑β 於 2012-1-16 22:54 發表

你FD-.-真係好人品-.-成場由頭到尾-.-指指點點-.-又狂講粗口-.-仲要拎糖本禁言扮冇拎到.仲扮好心話買番本比佢-,-
點解你會同佢做FD-.-佢D品真係....
我都係佢fd 爆嘈又如果 如果係比神手指指點點係一件好事囉 但係比班垃圾都不如的玩家我掛機算  只要自己做得好 洗鬼理佢地做咩事咩佢指指點點係佢問題 佢汁你野可以放上vlan 佢爆嘈 你可以唔理佢/串番佢 比我就會唔理佢掛機算 如果佢再開過ac 我都想知佢可以開到幾多個ac

個人認為
其他人點講,吾洗理

引用:
原帖由 Σmριrε.絕 於 2012-1-17 18:02 發表

我都係佢fd 爆嘈又如果 如果係比神手指指點點係一件好事囉 但係比班垃圾都不如的玩家我掛機算  只要自己做得好 洗鬼理佢地做咩事咩佢指指點點係佢問題 佢汁你野可以放上vlan 佢爆嘈 你可以唔理佢/串番佢 比我就會唔 ...
sor.睇唔出佢個場點神手.唔係汁我.放左上vlan好耐.

回復 20# 的帖子

你回復似抱怨

引用:
原帖由 .mL 於 2012-1-17 23:35 發表
你回復似抱怨
不知不覺離題~.~

絕信是比有一種high的感覺但其實玩得神好難

絕信有絕信好,正信有正信好

搵人淺井屠我信長啦 .

琪實好多人都係甘
唔洗理吧
佢地___

雞川用途係大技同捉,唔係用黎同宮本挑機   冇得打
引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2012-1-15 17:09 發表
絕信有咩咁好玩
你v中d隱英根本玩_唒
宮本招大仲要飛成半個地圖咁多
咁v到咪玩唒?
技術條毛咩,你試下拎隻雞川去同宮本挑機呀
我就唔信會贏到lu

回應主題 中二可以手殘可以唔手殘
                         中二可以技術高亦可技術低        . 此帖已完 樓主開帖應該只係想問問題掛.

引用:
原帖由  -ゞSxKira 於 2012-1-26 14:51 發表
搵人淺井屠我信長啦 .
我來我來

引用:
原帖由 .mL 於 2012-1-27 19:48 發表
我來我來
join me ok ?
無冕者

發新話題