發新話題

[無效] 挑戰: ︴GGx〝 vs MirroR

[Close]
看來又有花生食

引用:
原帖由 W囚仔 於 2012-1-17 23:39 發表

第一我唔係tk woody

第二勝者為王 你地係win左 我係輸 但我要澄清 只係輸比mh

第三你地連正身都唔敢開出泥 有咩好係到威?
收聲喇廢物 長宗龍毛宇直都可以輸
真係仲有面話人地MH
面皮成尺厚

一場半場亳比廢物
反正技術是勝了 比人捉粗口咪捉粗口
對面廢=廢 靠呢D位黎汁分 收水吧喇長宗龍毛宇直完美陣都輸

引用:
原帖由 中華貓 於 2012-1-18 17:47 發表
一場半場亳比廢物
反正技術是勝了 比人捉粗口咪捉粗口
對面廢=廢 靠呢D位黎汁分 收水吧喇長宗龍毛宇直完美陣都輸
唔洗講甘多 我地有品團 唔會係到同你團嘈

而且 依場我地團都唔會加分的 sorry

琴晚我只係表明懷疑mh 無話100% mh

引用:
原帖由 W囚仔 於 2012-1-18 18:34 發表

懷疑甘你嘈咩春
你拎出證據先尼嘈啦
大大聲聲話人mh
你真係好識搞gag
gag王

引用:

你收聲得5得呀 廢就廢拉 嘈
你個名 邊個5識? 臭到369

新手 咪打團啦
輸左嘈mh  你地最_高手 ok?     

之前又系到扮咩 好心痛
我呢d老玩家 成日見到你個名都系甘呃分
睇到我火都黎_埋   

W囚仔 你呢個笑料         
一定比人笑足成世

呃分哥 W囚仔
hi~   

引用:

你最有品 輸技術話人mh同報告捉粗口
分咪比你拎囉唔在乎呢d分
但你要知道自己只係輸左賴mh同捉小動作既垃圾小人

打多場lo 垃圾

算拉 5怪得人咖
人地要威 但系又威5到      
淨系識呃下分  呃到個團有千幾分就好滿足咖拉
打多場比人恥笑  佢邊_敢
W囚仔個有品團 只系識呃分   

信我sd左架喇
今次開13.0D 打既話接
唔好係度吠 講到好有道理咁
你要知道 永遠只有我屠你

W囚仔 狗仔黎咖wo
佢5吠 違反左自然界 5得咖   

說算是被人屈,亦不需使用粗俗語言。
yoyoyoyo

同班無品友無咩必要討論下去= = 有失本人身份

咀炮? 你地咀炮先

挑釁? 你地挑釁先

由一開場已經係到不停罵「廢物」「垃圾」等字眼

之後扮哂野話同 自己隊既人講

甘既無品團 有必要同你地有任何交流?

我依次最後回你地帖 之後亦會無視你地

反正你地大把分身 遲d又有新分身的啦

希望你地能反省一下自己的行為

反省 笑死人 係你地屈人mh ja 引笑哥黎 唔夠打屈mh 你真係神手 e家我明挑你機 講到明打完映相po vlan做證明 你又要怕 仲有一開波佢地叫果個的確係叫我 你自己要自認我都阻止唔到你

發新話題