發新話題

※小弟有意退團;;準備尋找有資格的人做團長※

[Close]
BTW  做自己想做既事IS OK   唔洗理其他人           .

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2012-1-30 18:01 發表
BTW  做自己想做既事IS OK   唔洗理其他人           .
你也說得對...我開團到e家一直都係理個團...
講真我真係諗都無諗過自己

我而家最多上下團版理下姐
D細既由佢地自己生活  唔洗理咁多
GIVE THEM MORE FREE               .

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2012-1-30 18:07 發表
我而家最多上下團版理下姐
D細既由佢地自己生活  唔洗理咁多
GIVE THEM MORE FREE               .
這也說得對

JUST HIT THE WORLD  BABY   |    0   |

退團??
甘樣成個團就得番幾個真系玩既人

你看看我之前在團帖放的帖...最少看到2個回...永遠沒有5個以上

你退左- -我地副團ge.撐住個團黎做乜呢- -"你唔好搞埋d咁ge野啦- -"同你講左..今次踢人狼心d啦..最多咪再收過d新血- -...唔會係一件煩事- -"

引用:
原帖由 ☆Blue_x真相 於 2012-2-21 18:05 發表
你退左- -我地副團ge.撐住個團黎做乜呢- -"你唔好搞埋d咁ge野啦- -"同你講左..今次踢人狼心d啦..最多咪再收過d新血- -...唔會係一件煩事- -"
宇智波戰隊已經退了T^T

引用:
原帖由 ☆Blue_xoooo 於 2012-2-22 18:09 發表

宇智波戰隊已經退了T^T
他們退了不代表你也需要退

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-2-22 18:21 發表

他們退了不代表你也需要退
不關他們事...

是我覺得開始感覺累了

引用:
原帖由 ☆Blue_xoooo 於 2012-2-22 18:26 發表

不關他們事...

是我覺得開始感覺累了
只要做不要令自己後悔的事就可以了

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-2-22 18:33 發表

只要做不要令自己後悔的事就可以了
嗯嗯~不後悔就可以了

加油吧

睇完了,其實每個團都會經歷低谷期
結ンデ開イテ羅刹ト骸

發新話題