發新話題

既親密又陌生的隊友

[Close]

既親密又陌生的隊友

有次打完一鋪積分完場討論

隊友: 都靠汎打得好
敵人: 你們汎真的很強

呢個感覺真係好喜悅       我聽完好舒服        又興奮又開心既感覺解釋唔到
當做到突出既位置後, 再比較lol同信長

信長你嬴左= 比輸果邊咀炮+輸果邊會諗住開分身屠返你整你片
甚至你出左名之後 = 開晒post開晒分身話你d乜話你d乜
而lol真係互相賞識......................

and通告一下  2月1~2月6 lol會有新春雙權力點
大家記得準時上線打機啦
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

玩信長既大多心智不成熟       點比                 .

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2012-1-30 06:08 發表
玩信長既大多心智不成熟       點比                 .
聽聞而家好多人退信打lol
我驚遲d搞到lol都係低EQ遊戲
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-1-30 06:04 發表
有次打完一鋪積分完場討論

隊友: 都靠汎打得好
敵人: 你們汎真的很強

呢個感覺真係好喜悅       我聽完好舒服        又興奮又開心既感覺解釋唔到
當做到突出既位置後, 再比較lol同信長

信長你嬴左= 比輸果邊咀 ...

隊友: 都靠提摩打得好
敵人: 你們提摩真的很強

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 30-1-2012 07:43 發表

聽聞而家好多人退信打lol
我驚遲d搞到lol都係低EQ遊戲
放心   LOL既人數係信長既50倍有多

引用:
原帖由 打閚 於 2012-1-30 12:34 發表

隊友: 都靠提摩打得好
敵人: 你們提摩真的很強   
放心一定冇可能

引用:
原帖由 羊閃大反殺 於 2012-1-30 16:01 發表

放心一定冇可能
咩意思先 e個世界咩都有可能架

回復 7# 的帖子

提摩 我唔識玩 -,-  玩親都輸
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2012-1-30 21:16 發表
提摩 我唔識玩 -,-  玩親都輸
提摩堅強 希望在明天的:'(

回復 9# 的帖子

同是天涯_落人

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件