發新話題

你們最討厭哪一種同學?

[Close]
最鍾肥婆. 扮索. 係到行路對鞋搭搭聲, 講野把聲又扮到好q咁 頂唔順

咁多人憎自閉既 , 我上堂都係到自閉緊架喎-o- (一係訓教一係nds一係專心聽書 )

不喜歡某丁丁神仙日日在校比人串

唔鍾意呀.....
um....
我好憎果d一坐到就un腳-          -"

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-10-2 22:37 發表
不喜歡某丁丁神仙日日在校比人串
我請食貓肉
而我唔鍾意d貓貓學人講野

我最憎d kai子好似小學3年班果d咁 仲好姣婆仲要唔係令日日煩鳩住人果d..其實你地好多人都憎唔出聲果d人但我覺得有d人雖然唔出聲 但我覺得佢地其實可能唔係好鍾意講野 鍾意靜靜地咁..我都係d咁既人不過同fd玩果陣佢地會出聲..所以唔係個個人都係咁 唔好佢地唔出聲就當人地自閉 可能人地同你唔熟先唔同你講野等熟d果陣佢可能會同你好好fd

一日到晚為讀書

讀書+玩得+品德好

回復 1# 的帖子

我剛剛先升中1。沒覺到

應該是廢又扮勁串嘴的人                           

自hi 個d 同埋笑點低仲要笑自己講d野

引用:
原帖由 賜仔 於 2/10/2007 05:28 PM 發表
我最憎D讀書讀到自閉
唔出聲個D
讀書但係又玩得既先係好同學
E d感既人..我最憎- -..又要玩...又要威  又唔多玩得.....三分顏色上大虹   你說的自閉只是可能唔想玩...
原本做什麼都沒有用!!!現實-,
~!笑看風雲)-3; *`-'Evans'['

引用:
原帖由 _呀偉★ 於 7/10/2010 04:53 PM 發表
我最憎d kai子好似小學3年班果d咁 仲好姣婆仲要唔係令日日煩**不良字眼**住人果d..其實你地好多人都憎唔出聲果d人但我覺得有d人雖然唔出聲 但我覺得佢地其實可能唔係好鍾意講野 鍾意靜靜地咁..我都係d咁既人不過同fd玩果陣佢地 ...
支持. ...幾十個人一齊都叫正常生活....幾十個 一齊玩D__ <我都唔知有咩玩..唔會好得去邊  講d毒野- - 倒不如自己管自己..日後自己出身後仲多機會
原本做什麼都沒有用!!!現實-,
~!笑看風雲)-3; *`-'Evans'['

我最憎就係果D 廢學人扮勁 扮大佬 係學生面前扮勁;係老師面前扮乖 報串 講野on_9
扮威水同埋(尼個我最憎)自私<-(憎到我想打______佢 )

最憎D讀書讀到冇FD既人"
成日覺得佢最醒.其他人都是kai子

做小丑

發新話題