發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-2-11 18:08 發表

cl_crosshair_dynamic 0
cl_crosshair_thickness 1
呢2個指令我正係打左第一個 準心就已經好似樓主咁
第2個其實咩黎?係咪打左第一個就已經ok 唔打都冇分別?
定係2個打曬會更好?

引用:
原帖由 .hE1 於 2012-6-17 02:13 發表

呢2個指令我正係打左第一個 準心就已經好似樓主咁
第2個其實咩黎?係咪打左第一個就已經ok 唔打都冇分別?
定係2個打曬會更好?
你試下cl_crosshair_thickness 3就知

引用:
原帖由 Crasher 於 2012-6-17 02:23 發表

你試下cl_crosshair_thickness 3就知
原來係準心顏色既深淺

如何匯入噴漆圖案?
圖片放邊先匯入到?版本2102

絕對解迷起野地圖
絕對好玩
值得留意!!!!!!!!!!!!!
RD
有地圖給你地玩下
勁好玩(本人試玩過)

地圖名 et's Build a car V2.2http://www.l4dmaps.com/details.php?file=17711

可以是戰役圖
生存圖
連vs圖都得!!!

絕對好玩的,唔玩的可惜的,支持下

Hi各位 好耐無見
跟住落黎我會繼續挑戰餘下既1代地圖
首先帶比大家既係C8 No Mercy
由於都有一段時間無玩 功力減退不少
人老左反應都差左
大家應該可以察覺好多愚蠢既犯錯同失誤
今次打既節奏亦都慢左好多
希望各位見諒

支持, 希望你會打COLD STREAM , 因為E個專家都幾難

呵呵 加油啦

好勁,我有4個人都唔WIN,你一人都可以WIN

勁係勁,不過我覺得l4d ga 好玩在係合作lo-_-
樓主敢玩,就算真係比你過到關,但又無左合作呢個特點,敢同個D4個人開波,但又只會自己一個沖,連同TEAM ga 比人捉都唔救ga 扮勁 kai子有咩分別-.-
唔玩合作ga,不如去玩zps同生化好過了-.-

不喜勿評!

引用:
原帖由 NeilNg7200 於 2012-8-9 11:31 發表
敢同個D4個人開波,但又只會自己一個沖,連同TEAM ga 比人捉都唔救ga 扮勁 kai子有咩分別-.-
分別就係我實質真係得一個人
4個人自己衝既  多數係留哂所有怪比後面D人
我係無人幫我吸怪的

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-8-9 11:41 發表

分別就係我實質真係得一個人
4個人自己衝既  多數係留哂所有怪比後面D人
我係無人幫我吸怪的
你gag唔到問題ga所在就算數了

引用:
原帖由 NeilNg7200 於 2012-8-9 23:55 發表
你gag唔到問題ga所在就算數了
我明 你想講我依種玩法違背左l4d既原意
今時今日仲有幾多場係忠於l4d玩法
最簡單 多人場已經唔係l4d了
何況我都唔覺有咩違背 隻game原汁原味所有野都無修改過
當你打寫實隊友死哂都會重演番片中情景
你首先要judge既對象應該係改到唔似樣既插件server

想問下你個準心係邊到下載? THX
我是新手

回復 179# 的帖子

你睇下個帖 標題係乜先好話樓主

極限挑戰 係挑戰  關L4D 原意乜事