發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
我想問死亡喪鍾第4關你係咪利用隻tank令d屍減少左 所以沖果度先會小屍?

因為平時果度一堆一堆咁出 想沖都沖唔到 但你果度好似得果幾十隻咁..

引用:
原帖由 leoon123 於 2012-8-18 15:45 發表
我想問死亡喪鍾第4關你係咪利用隻tank令d屍減少左 所以沖果度先會小屍?

因為平時果度一堆一堆咁出 想沖都沖唔到 但你果度好似得果幾十隻咁..
你殺一堆咪出一堆
其實隻game無改過野既話同時只會存在30隻屍

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-8-18 16:19 發表

你殺一堆咪出一堆
其實隻game無改過野既話同時只會存在30隻屍
有D場無tank.點解吾用tank force指令.好似大雨今,,刺激D,就算吾殺都好,你得既.起碼有得出tank既地方有eg c8m4你會吾會挽連線?

回復 213# 的帖子

姐係如果想快d沖到過去既話 就避開哂d屍就得?

引用:
原帖由 leoon123 於 2012-8-19 00:15 發表 姐係如果想快d沖到過去既話 就避開哂d屍就得?
可以咁講
點解衝黎講boom汁會好過pipebomb就係咁既原因
pipebomb會殺屍 結果重生另一批屍
不過用boom汁都有另一個問題 就係如果你離d屍太遠就會消失 響其他地方重生 最常見係你前面
想衝得順暢你會想D屍留響後面 又唔消失
要做到依點人類就要同屍保持適當距離 唔可以太遠
所以投擲位置係關鍵

恭喜樓主UPLOAD晒
辛苦晒

Left 4 Dead本來係合作Game Bo .....

BTW..巧妙地利用遊戲場景同物品...
不過隊友可能會因為你太勁而悶悶地

C12
成日被smoker拖慢哂
唔知點知依個圖特別多陰濕smoker(出左世唔打你 又唔出黎鬼鬼祟祟哩埋)

引用:
原帖由 -YYL 於 2012-8-17 20:59 發表
我想問下點解你片入面拎槍可以睇哂隻手,我平時玩既時候睇唔哂,要打咩指令
cl_viewmodelfovsurvivor 51
預設51  我用61
引用:
原帖由 佐佐成政. 於 2012-8-17 21:23 發表
小弟好想知道你點確定 後面係冇普通屍   除左聽屍聲佢沖埋黎打你   
唔係好明你問乜
我主要係聽聲
引用:
原帖由 y5552 於 2012-8-18 18:20 發表
有D場無tank.點解吾用tank force指令.好似大雨今,,刺激D,就算吾殺都好,你得既.起碼有得出tank既地方有eg c8m4你會吾會挽連線?
force tank你估我仲後生咩 無左以前股幹勁啦
不過講真出3隻TANK其實仲易左 因為基本上完全唔出特感
要做既只係一直9沖  又唔驚smoker依D

會連線 但唔會用依個名

可唔可以玩埋個犠牲?雖然WIN不到= =

講真,你技術超好
但係你支散彈係咪改過== 好似C11咁,你支散一開波拎既,但係係1:36秒個到打口水,距離都幾遠但係你用散彈殺左佢(我仲係你上梯個時睇清楚有冇彈係散左出黎,但係冇)
唔知係咪我睇錯,如果係,唔該指正一下

引用:
原帖由 carsonEX 於 2012-8-19 17:44 發表
講真,你技術超好
但係你支散彈係咪改過== 好似C11咁,你支散一開波拎既,但係係1:36秒個到打口水,距離都幾遠但係你用散彈殺左佢(我仲係你上梯個時睇清楚有冇彈係散左出黎,但係冇)
唔知係咪我睇錯,如果係,唔該指正一下: ...
散彈唔係你想像中咁散..
果個距離開槍 只要隻怪響你準心範圍內佢都會扣血
spitter少血 所以比較易殺
我總共射中佢兩槍 第一槍睇落唔中 其實只係因為我個準心細  你用平時個大準心諗就知道
如果係boomer 一槍都攪掂

樓主當啲tank傻仔咁玩成日整啲笑聲出黎,本來好緊張都覺得好搞笑

樓主你爆頭槍法真係幫左我唔小,e家場場命中率40-60%,爆頭2x%,清c快左好多.

引用:
原帖由 invincibleLS 於 2012-8-23 00:58 發表
樓主你爆頭槍法真係幫左我唔小,e家場場命中率40-60%,爆頭2x%,清c快左好多.
你天資聰敏姐   睇片點會學到瞄準

發新話題