發新話題

[交流] 有咩果實可以黑到赤犬

[Close]

回復 73# 的帖子

根本就沒講過

那可能消息假的

引用:
原帖由 sM× 於 2012-6-2 10:35 發表
消息假的
ok?

okok
      明白了

邊度聽番d咁流既流料黎...
你話前面果D果實係有既..我都吹你唔脹...
但係引力果實咪即係黑胡子果個..
點會係五老星到...

引用:
原帖由 BSL 於 2012-6-2 11:38 發表
邊度聽番d咁流既流料黎...
你話前面果D果實係有既..我都吹你唔脹...
但係引力果實咪即係黑胡子果個..
點會係五老星到...
黑胡子係暗暗果實

同意樓上;
暗暗果實有招暗水系吸人過黎;
所以應該系誤會了

暫時沒有任何果實克到佢.

我想問 最終の作 一個問題
海賊王主角是誰?
我相信你答出來的一定係錯的.                              
搖晃果實

引用:
原帖由 ♥月京舞黎 於 2012-6-2 16:25 發表
同意樓上;
暗暗果實有招暗水系吸人過黎;
所以應該系誤會了
黑胡子講過暗暗果實即係引力 佢拉哂成個村莊落地都係引力

<<<

霸氣<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

引用:
原帖由 聖愛之幻想 於 2012-6-5 19:29 發表
霸氣
你得唔得呀你

引用:
原帖由 BSL 於 2012-6-3 22:36 發表
黑胡子講過暗暗果實即係引力 佢拉哂成個村莊落地都係引力
引力只系暗暗果實既招式

data如下;
暗暗果實:惡魔果實的歷史上最凶惡的能力,擁有「黑暗」的引力,當身體變化成「黑暗」時,可以將一切與「黑暗」接觸的事物吸入、壓縮及粉碎,並且擁有隔空吸引能力者,以及憑接觸使能力者(不論系種)暫時失去能力的能力(例如:攻擊打到自然系的能力者),因為本身是「引力」的關係,此能力者「吸收」到的傷害比平常人還要多,受到的「痛苦」為一般人的兩倍,也就是說無法藉由本身性質的改變來躲避物理攻擊。也可以用來吸收「剛死亡」*的能力者的果實能力。

傻仔  暗暗果實係鬼引力,唔知就咪亂吹,教壊人地  好心你由頭睇過海賊王= =  話暗暗果實係引力個條傻仔

回復 88# 的帖子

SORRY
雖然我唔認識BSL
不過要重睇應該係你?
邊個係傻仔就心照啦~~

申利:岩岩重睇睇到鬼魂島^_^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

版長  又唔係串你,做咩串番我= =

發新話題