發新話題

[英雄疑問] 信長問答區不定期活動(第三次活動開始)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
1.邊一隻英雄既大技cd得最快? 茶茶大技
2.有咩技可以解開魔水 ?(最少八至十項)官本一技  山王一技 百地一技 柴田大技 菊姬3技 霧隱大技

二龍大技 本多大技 武田大技  榭人3技 服部3技
3.首張ipve官方信長地圖發布於那天?(請使用xxxx-xx-xx)2010-10-01
4.邊一隻英雄大技可CUT信長大技 明智秀滿
5.現在地圖中,那些是隱英 柳生宗嚴 佐佐木小次郎 宮本武藏 上泉信綱

忍形英雄也是?

服部 風魔 加仔 石川五右衛門 00 霧隱

你好

1.邊一隻英雄既大技cd得最快? 茶茶大技     2.有咩技可以解開魔水 ?(最少八至十項) 宮本1技 野蠻人(解除正面魔法)  太原3技   霧隱大技    服仔3技    柴田大技   菊姬3技
3.首張ipve官方信長地圖發布於那天?(請使用xxxx-xx-xx)2010-10-1
4.邊一隻英雄大技可CUT信長大技  柳生宗嚴 上泉信綱  明智秀滿
現在地圖中,那些是隱英 柳生宗嚴 佐佐木小次郎 宮本武藏 上泉信綱

為妳做到最好

1.邊一隻英雄既大技cd得最快? 瀧川一益     
2.有咩技可以解開魔水 ?(最少八至十項) 宮本武藏
野蠻人(解除正面魔法)  
太原3技   霧隱大技    服仔3技    柴田大技   菊姬3技 本多忠勝大技 武田信玄大技
3.首張ipve官方信長地圖發布於那天?(請使用xxxx-xx-xx)2010-10-1
4.邊一隻英雄大技可CUT信長大技 上泉信綱
現在地圖中,那些是隱英
柳生宗嚴 佐佐木小次郎 宮本武藏 上泉信綱
願你亦看清楚

改左小小題目

1.邊一隻英雄既大技cd得最快? 仙石大技 ,茶茶大技(同樣90S)
2.有咩技可以解魔水 ?
(最少八至十項)
宮本1技   太原3技   霧隱大技    服仔3技    柴田大技   菊姬3技 本多大技
武田大技 2龍大技 百地一技 立道1技 cp野人(消魔技) 山王1技
3.首張ipve官方信長地圖發布於那天?

4.邊一隻英雄大技可CUT信長大技  
上泉信綱  明智秀滿 風魔大

5.現在地圖中,那些是隱英
柳生宗嚴 佐佐木小次郎 宮本武藏 上泉信綱

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-2-26 11:42 發表
改左小小題目
我覺得咁樣好狗囉=]

明明岩架

你好

引用:
原帖由 花文. 於 2012-2-26 12:04 發表

我覺得咁樣好狗囉=]

明明岩架
都係錯

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-2-26 12:07 發表

都係錯
求指點 邊題錯
你好

大家有冇睇野 = =,問題3,請使用xxxx-xx-xx
明玩野啦 ,點會咁易

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 26-2-2012 12:10 發表
大家有冇睇野 = =,問題3,請使用xxxx-xx-xx
明玩野啦 ,點會咁易
已改:@:@

1.邊一隻英雄既大技cd得最快?(不計開關大技)
茶茶大技
2.有咩技可以解開魔水 ?(最少八至十項)答10樣個個有bonus
太原3技、服仔3技、柴田大技、霧隱大技、宮本1技、菊技3技、本多大技、信玄大技、2龍大技、百地1技
3.首張ipve官方信長地圖發布於那天?(請使用xxxx-xx-xx)
4.邊一隻英雄大技可CUT信長大技
明智秀滿
5.現在地圖中,那些是隱英
柳生宗嚴、上泉信綱、佐佐木小次郎、宮本武藏
由於題目不清晰所以打埋隱形英出來
服部半藏、加滕段藏、霧隱才藏、寧寧、風魔、百地、石川五右衛門

我都改埋 同平平同時間
你好

嗯,您話係咪您錯左先

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-2-26 12:12 發表
嗯,您話係咪您錯左先
咁點計先
你好

現在評分 本次活動完

發新話題