40 123
發新話題

[閒聊] NBA常規賽 星期三 NYK vs ATL(定期更新)

[Close]

NBA常規賽 星期三 NYK vs ATL(定期更新)

呢個貼主要傾NY同林書豪既比賽,會不斷更新,
我得閒會邊睇直播邊打戰報,希望可以傾到打playoff
放上直播linkhttp://www.sportlemon.tv/a-0/6/148/a-74844.html(間中會有lag既情況)
==========================================================

吾知有無人睇緊,我特登吾訓就係想睇下NY表現
雖然NY吾係心水隊,但呢排幾hit下,而且要數NBA
好睇既隊都無咩,NY算係好睇個堆,廢話講完.

==========================================================
星期三夜晚7:30就對鷹隊,到時小弟做埋文字直播,大家
可以留言發表下自己睇法

高達00更新至第二季!!!
→按此回覆有齊下載點←
!!外傳線上觀看亦附在同區!!

佢個人好謙虛 勝不驕 敗不屢
但他十分幸運. 有出場的機會 在休息區的隊員背後也有無限的努力

佢好似破左nba既最多失誤記錄
冇記錯既話
陽光k3

佢好似玩單機

講波佬 文字版..
你好

有沒直播網~_~

引用:
原帖由 kkk3 於 2012-2-20 16:36 發表
佢好似破左nba既最多失誤記錄
冇記錯既話
但亦破了kobe的得分紀錄

可吾可以簡個穩定出來,太多,吾識簡,同埋吾太敢按陌生網,怕毒

我個個都click過哂
同埋係係香討置頂帖搵出黎

應該無大問題

回復 3# 的帖子

打ai
好彩人全場冇咩team work
FKU=For Kill U

引用:
原帖由 霸氣小飛象 於 2012-2-20 16:58 發表

但亦破了kobe的得分紀錄
所以先話,成又係佢,敗又係佢,而且得分吾係控衛最主要既工作
去到playoff如果失誤無改善,好難用強隊匹敵
→按此回覆有齊下載點←

等lbj 加 d-wade 打林書加A米
猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

留名睇波                       .

佢好獨食

引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2012-2-20 19:28 發表
等lbj 加 d-wade 打林書加A米
老老實實咁講,我勁吾中意地獄三頭犬(wade james 保殊)
今年我睇好NYK幫我收熱火_........得罪到mem迷都係咁講=.=

仲有留上呃帖呃到出晒面..

→按此回覆有齊下載點←

40 123
發新話題