20 12
發新話題

[原創] 永恆冒險-侏儒後勤基地

[Close]

永恆冒險-侏儒後勤基地

本身有4人打.2個彈左game.得番我同細佬打.打到想死.所以拍左片請支持

都唔知邊個打邊個 不過隻歌好好聽 支持

引用:
原帖由 午夜屠夫︿ 於 2012-2-22 13:46 發表
都唔知邊個打邊個 不過隻歌好好聽 支持
你既意思係邊個打邊個?人打機械人定機械人打人

呢隻遊戲  真係一隻好好既pc game黎嫁

一隻甘既遊戲 我玩左佢成5年幾....都未覺得悶  

加上年年都有世界賽 見到d代表一個比一個強自己都係甘狂練 ==

練到野又可以同人分享下真係好正

可以係vlan見到有人玩==....

唔知你有無興趣入我公會玩下甘呢

團名:痴漢集中營

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2012-2-24 01:44 發表
呢隻遊戲  真係一隻好好既pc game黎嫁

一隻甘既遊戲 我玩左佢成5年幾....都未覺得悶  

加上年年都有世界賽 見到d代表一個比一個強自己都係甘狂練 ==

練到野又可以同人分享下真係好正

可以係vlan見 ...
可惜既係香港既gc已經gg   台灣既gc令太多人唔想玩~_~

又有公會==
仲有世界賽=.=..
甘好玩?...去下載了

引用:
原帖由 LOVECwy✓ 於 2012-2-28 17:24 發表
又有公會==
仲有世界賽=.=..
甘好玩?...去下載了
名~~~~

引用:
原帖由 LOVECwy✓ 於 2012-2-28 17:24 發表
又有公會==
仲有世界賽=.=..
甘好玩?...去下載了
世界賽 要全服最強既三位 先可以參加 有成千幾位參加者==....

頭3名先可以出戰 對其他國家既代表--...(由代理帶你飛去韓國比賽)

公會戰 只要你有公會 去公會ser就可以比賽==...

3小俠黎? 幾時改左名- - 好耐冇玩

引用:
原帖由 KuNgChAi_BB 於 2012-2-29 23:13 發表
3小俠黎? 幾時改左名- - 好耐冇玩
系.香港版沒左之後就系咁~

o..原來係香港版冇左 聽人講1lv升5x lv 1日就得 我戈陣玩1-40lv都升死人

以家好好玩 ==.... 打任務基本上無神裝 打到想爆粗

打對戰 空裝 鬥蔭毒==.... 你蔭下人人地又蔭番你==

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2012-3-1 19:56 發表
以家好好玩 ==.... 打任務基本上無神裝 打到想爆粗

打對戰 空裝 鬥蔭毒==.... 你蔭下人人地又蔭番你==
講得好

呢隻甘似三小俠既- -

呢隻係3小俠黎?:

20 12
發新話題