發新話題

[分享]De_dust2 位置 名稱

[Close]

[分享]De_dust2 位置 名稱

事先聲明
呢篇文係想教曉唔識嘅人,
所以post左喺教學區而唔係交流區

好,入正題

試諗下
如果你發現左敵人,又想報位,
但係又up唔出佢嘅位置
都真係幾麻煩下

不過有左呢幅圖就唔洗驚喇..

睇完之後係咪覺得好有得著咁呢

(以上資料只作參考,最緊要都係對方知道你講緊邊..)

資料來源:Mohammad Samiul Islam@counterstrikebd

btw,
以上呢幅圖入面的確係同平時叫開嘅有出入(例如:"a siu(小)"/"a上"等等位置)
如果有咩意見/自己嘅見解嘅話,不妨喺下面提出

1. t base
2. dark site
3. a門 大"特"地
4. a門
5.
6. a凹
7. a凹平
8. a long
9. a 斜
10. a平 awp位
11. a bomp site
12.
13. zz
14.
15. zz尾
16. low mid
17. high mid
18. mid dr
19. b outside 6箱
20. ct base
21. b dr
22. 狗洞
23. b bomp site
24. b platform
25. platform死位
26. tunnel面
27. tunnel樓梯
28. tunnel底
29. tunnel outside
30. tbase延伸位

有機會打埋其他map

我仲有玩既時候
12個位我同班FD會話A平L位
A A A g0d舊ac被封

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2012-2-27 17:34 發表
我仲有玩既時候
12個位我同班FD會話A平L位
我會報 ZZ出哂

其實好多位都無LABEL到
例如: HIGH MID 綠箱, B門門左, 棺材位

引用:
原帖由 2Jai 於 2012-2-27 20:51 發表

我會報 ZZ出哂

其實好多位都無LABEL到
例如: HIGH MID 綠箱, B門門左, 棺材位
宜副圖係香港CS黎講的確係唔夠全面,因為係香港,dust2會報得好詳細

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2012-2-28 21:30 發表
宜副圖係香港CS黎講的確係唔夠全面,因為係香港,dust2會報得好詳細
vLan內外某部份街場嘅實況:
03,04,05 = A door
09,10,11,12 = A
13,14,15 = A siu
21,22,23,24,25 = B
02,07,05,06,19,29,30 -> undefined/一大段中文字(因為冇mic嘅關係,停喺原地打一大段字/用一大段時間去搵個隱蔽嘅地方去報返頭先嘅位)..
26,27,28 = tunnel

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 No0B 於 2012-2-29 17:52 發表

02,07,05,06,19,29,30 -> undefined/一大段中文字(因為冇mic嘅關係,停喺原地打一大段字/用一大段時間去搵個隱 ...
夠哂詳細
炮無須道理

引用:
原帖由 No0B 於 2012-2-29 17:52 發表

02,07,05,06,19,29,30 -> undefined/一大段中文字(因為冇mic嘅關係,停喺原地打一大段字/用一大段時間去搵個隱 ...
其實報位系統係基於MIC...街場黎講,打得黎寧願做其他野
match 無mic基本上無人會想同你打

其實你地係到話唔夠詳細你地整又味係有d位唔詳細

引用:
原帖由 -_打開_- 於 2012-3-4 19:19 發表
其實你地係到話唔夠詳細你地整又味係有d位唔詳細
根本冇人講過開POST既人唔夠詳細 :O)
炮無須道理

發新話題