發新話題

55波既積分對戰我係最後一次會戰4連殺,結果隊友咁講

[Close]

55波既積分對戰我係最後一次會戰4連殺,結果隊友咁講

帆太強了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

OPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
bg

好強幾時教我玩

引用:
原帖由 ReliGon 於 2012-2-25 19:10 發表
OPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
對線至中期會戰一直打55波
最後一次會戰我基拉爆seed 4連殺直接完對面巴龍都唔洗食

zakk you真係用心良苦 自從you屠完me,希生自己去死....
我終於又領略到d ad既玩法 多謝you:'(
me一定會努力:'( 不負you既祈望:'(
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢隻GAME真係好睇對友 **侮辱成份**
我好運姐殺12最尾都輸**粗口**左 堅KAI

打極都係1200-13XX 勁灰

引用:
原帖由 炎秋 於 2012-2-26 03:08 發表
呢隻GAME真係好睇對友 **侮辱成份**
我好運姐殺12最尾都輸**粗口**左 堅KAI

打極都係1200-13XX 勁灰
打極都係1200~13xx唔係冇原因架
當你實力高到一個程度     你打1200~13xx既場= 輕鬆屠人
如果你係屬於1200~13xx既實力  咁你就真係要睇隊友
如果你有1800既實力  你落1200~13xx  = 屠爆人

最大問題我殺1X都輸=.=
今日上番145X=.=

引用:
原帖由 炎秋 於 2012-2-26 18:29 發表
最大問題我殺1X都輸=.=
今日上番145X=.=
殺1x唔代表一切
有時你只係幫人地殺一次    人地就可以滾到雪球    如果你下下都汁到尾刀 , 而你最肥又carry唔到  就係你問題
有時要好好諗下唔一定輸人地,當然唔排除有d智障仔

岩岩4 比 20 都反勝點睇

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2012-2-27 23:06 發表
岩岩4 比 20 都反勝點睇
我之前見過有條友千6分  同800分fd雙排入左低分場  佢玩master yi
唔gank人  淨係偷爆   結果0:8 都gg左對面=.=  真係0殺人  佢smite + tp  偷爆冇人守..

發新話題