16 12
發新話題

唉..玩絕信都開bug

[Close]

唉..玩絕信都開bug

留意,,
個戰爭迷霧開左,,佢仲睇同全圖-,-
大家認住佢:
Jefflam1030

見佢一次,
KICK佢一次

次次低位暈高位,暗位暈,
玩絕信都要開BUG,,唉

最衰係我,,DOWN圖太快了,,睇係BUG圖..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

絕信地圖無加密過咩= =.
咁易比人修改到ge..
...

007加密強
009加密弱  

重有 樓主錯區 請去抱怨

又比我發現有人開bug圖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

真係第一次見
絕信都開=.=
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

引用:
原帖由 IPSA 於 2012-3-8 13:03 發表
又比我發現有人開bug圖
HEI
你知唔知有~1唔等於bug圖 我007~4都有但係冇張係喎  009都~2又係冇... -_-
卡戰有d2,3最都冇張係...
我想講既只係~1唔等於一定bug圖
玩bug會令自己本身技術低 係佢既損失
你同bug既人打場 咪當練下自己....

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2012-3-8 20:58 發表

HEI
你知唔知有~1唔等於bug圖 我007~4都有但係冇張係喎  009都~2又係冇... -_-
你同bug既人打場 咪當練下自己.... ...
同佢玩過-,-
佢果張真係bug圖~.~
因為我放左尼張bug圖落maps\bug入面

至於有咩效果,,你試下咪知@@

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2012-3-8 20:58 發表

HEI
你同bug既人打場 咪當練下自己.... ...
有人特登去修改過個檔名先會做成~1
吾系無啦啦會~1
至於有冇修改過內容冇人知
所以最好都系玩番本來個張圖個名

回復 8# 的帖子

有個程式係改圖變成bug圖
只要你按一個制
佢就會自動幫你改成bug
但係後果係會係地圖名有~1  ,~2   ,~3等等

引用:
原帖由 軒仔 於 2012-3-9 19:53 發表
有個程式係改圖變成bug圖
只要你按一個制
佢就會自動幫你改成bug
但係後果係會係地圖名有~1  ,~2   ,~3等等
改左唔係only放bug入圖
點會有~1
係因為圖名撞左你down先~1

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2012-3-9 20:12 發表

改左唔係only放bug入圖
點會有~1
係因為圖名撞左你down先~1
你可以試下
以我記憶 圖名撞系吾會變~1
佢只會複蓋原本既圖
點解會有時你睇到個幅圖個張相
但系入到場要down 就系咁既原因
因為佢同你張正圖一模一樣名
不信你大可以試試

其實我唔係好清楚
我只係將我所知到既野講出黎

嗯.等我黎解釋一下先..
自己將正圖改為bug圖唔會有~1 自己改係將正圖「換」成bug圖
但係bug圖係人地度dow番黎 係下載一張新ge圖 原本的圖冇消失度 唔會覆蓋原本張圖 但又唔可以有兩張同名圖在同一個檔入面 就會有傳說中的~1係度 通常都係有正圖先會唔小心dow到張bug圖 所以大多數bug圖都係有~1
如果唔信 入你maps 檔入面既 download 檔.如果同一張圖有幾個 會分為 正名 跟住~1.~2.~3 如此類推 而且檔名可以通過  重新命名更改 未必~1就係bug圖
最後講多樣野 通過del  bug既腳本黎變番正圖既bug圖 都係要重新dow過 一張圖有幾個都唔出奇

下次玩007算
009抽英抽技
唔令技就多人走場又mh

依家D人好無品好多小學_
D小學_又串喎

16 12
發新話題