發新話題

山王大技更改

[Close]

回復 14# 的帖子

咁大把英都係咁,已經固定左你出邊類裝先有睇頭
阿市玩攻裝打人唔夠快
酒井,神原無暈技無輸出技,條魔又唔夠長,唔適合玩法裝
你唔叫埋作者改到佢地可以玩法裝,多d變化?
要咁有風格,唔怕廢你一樣可以玩另一套裝

回復 15# 的帖子
第一句唔知你講乜
酒井我而加講緊既係同樣屬狂怒擊既3技,你拎埋招2技黎講做乜
你話酒井有爆擊我都可以話山王有慢技黎追殺
你話酒井可以出雪走或者毒刀黎慢人,山王都可以出長船黎換個爆擊返黎
同埋搵直江黎比做乜,一隻力英一隻智英,係人都知智英d技係特別勁,牽制力特別高,你咁比無得比
仲有唔該你講清楚d你個智字點解,我覺得你有侮辱成份

其實我只係唔滿意佢個長暈7秒
全信長,就算法師都唔會有範圍性長暈7秒呢回事
所以好似#12樓咁講keep住長暈,但得2~2.5秒我都覺得可以接受

唉.................牛皮燈籠.....

引用:
原帖由 SB_PoE 於 2012-3-12 09:19 發表
改黎都多舊魚

改左迫使人玩山王要玩攻唔可以玩法
每隻英都一定要玩法裝- -?
你會玩法裝槍神?
你要玩法槍既都吹你唔脹
同樣道理
你都可以照玩法裝山王

呢隻英又唔係最強英,
係中立黎講都只係排第2
第1係果心(做過投票)

我覺得佢真係偏強
但佢弱過槍神信長本多等等
所以唔洗改

我E個愛上山王我男人 睇黎要退信

其實 你點解可以話佢暈7秒. 一定GE咩 車唔好 近左 地形 E個問題可以令佢得3秒暈 比人拉走(平手 服仔) 招大都晒左啦

引用:
原帖由 豪哥仔 於 2012-3-16 13:22 發表
其實 你點解可以話佢暈7秒. 一定GE咩 車唔好 近左 地形 E個問題可以令佢得3秒暈 比人拉走(平手 服仔) 招大都晒左啦
宜家山王對住呀松先SAD

無人叫你0反 中佢大

改到咁廢有鬼人出咩..

冇暈.水到.玩吾到法裝
另外閃走個鎚範圍..又變左乜事都冇..
160秒cd搞d咁既野出泥.
加上..如果你同本多扑.
連技殺吾到.控埸又吾得.同佢扑又輸
變左冇用
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

咁如果變成大範圍家康個魔點睇?

引用:
原帖由 C.羚角 於 2012-3-12 08:58 PM 發表
每隻英都一定要玩法裝- -?
你會玩法裝槍神?
你要玩法槍既都吹你唔脹
同樣道理
你都可以照玩法裝山王
有咩所謂
山王攻同法裝冇衝突.
招大只係暈人.
暈既時間內你鐘意扑佢又得..法裝又得

有d英攻法兩者皆可 such as 服仔,信長
但係槍神招大鎖死左200%攻
兩者性質都吾同
點可以溝埋一齊講呢
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

魔水到 又可以閃到 招大有咩用?咪成日九唔搭八咁 改黎改去啦

其實山王以家以經唔算屈...
如果有d勁既控場係到 當佢鬼國就馬上控場..就可避免
如果山王下軍仲慘- -呀松t技無敵.平手1技換位大技拉.服仔2技,,
如果山王上軍...都有一隻片倉(雖然出場機會低)但都有毛毛宇美控場

引用:
原帖由 香腸 於 2012-3-10 08:04 發表
有鑑於山王招大實在太過BT我極力要求招大要更改

島津義弘
力量型近戰英雄

肉博戰:S
法術 :D
輔助 :B

山王呢隻野定位為肉搏戰S
亦無可否認佢招3技已經勁過朝信同酒井招3技
同樣為狂怒擊,但山王發動率高d,傷害亦都 ...
90%好癲姐
低少少差唔多

武田招大一禁就慢成95%
有需用你呢招大?

發新話題