發新話題

[閒聊] ○→BiG BanG←●(補充少時留意5#)韓流~WoRLD~(再小更新#5)

[Close]
引用:
原帖由 ゝ唯世 於 2012-4-14 14:30 發表

全體的
找到了3張
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-14 15:01 發表
找到了3張
先謝了
唯爰少時,b2st

正在歐洲展開九天八夜旅行的 T-ara,她們除了度假外也會拍些畫報。而恩靜、孝敏也會替新團拍攝 MV。

在4月12日下午,擔任旅行總務股長的恩靜在米蘭廣場前遺失了2萬3千歐元的錢包。(約88萬台幣)
但所幸只是錢財的損失,護照部分是由其他人員來保管,所以沒有一起遺失。防止了後面更多的問題發生!

T-ara 所屬經紀公司 CCM 上午出面表示:「一行人在米蘭廣場附近進行拍攝的中途休息時間,恩靜去買咖啡時遺失了錢包。」
自責的恩靜也忍著悲傷持續拍攝,但在結束後,恩靜因為太過於難過,連在夜裡都不斷哭泣,成員們也都給予了安慰。

最後希望如果有人撿到這個錢包的話,拜託要記得拿去還給 T-ara 呀!

●──────────────────────────────

邊個偷左T﹣ARA個銀包

引用:
原帖由 Win 於 2012-4-14 15:37 發表
正在歐洲展開九天八夜旅行的 T-ara,她們除了度假外也會拍些畫報。而恩靜、孝敏也會替新團拍攝 MV。

在4月12日下午,擔任旅行總務股長的恩靜在米蘭廣場前遺失了2萬3千歐元的錢包。(約88萬台幣)
但所幸只是錢財的損失,護 ...
係遺失囉
你e+出錢飛去歐洲再扮汁到銀包比番佢囉
咁就真係識到t-ara

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-14 15:39 發表
係遺失囉
你e+出錢飛去歐洲再扮汁到銀包比番佢囉
咁就真係識到t-ara
都可以話係偷
小弟冇錢坐FLY機

引用:
原帖由 Win 於 2012-4-14 15:48 發表
都可以話係偷
小弟冇錢坐FLY機
又會咁吾小心既 真係要小心d

另外 心碎識? http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=53919&extra=page%3D66
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 16:40 發表
又會咁吾小心既 真係要小心d

另外 心碎識? http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=53919&extra=page%3D66
唔識-.-
我聽d行名尼

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-14 16:57 發表
唔識-.-
我聽d行名尼
咁無野
影哥哥差我呢一帖 http://ipve.com/bbs/viewthread.p ... age%3D63&page=1

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 17:13 發表
咁無野
影哥哥差我呢一帖 http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=81759&extra=page%3D63&page=1
不要再離題了......說回韓吧

夠識用'快'子都正常啦~ ~
出身於外國

[120413] 少女時代帕尼紅色裙子展現出曲線美

Cr as tagged & Baidu

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 17:39 發表

夠識用'快'子都正常啦~ ~
出身於外國
快子好似唔係咁渣-.-

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-14 17:44 發表
快子好似唔係咁渣-.-
吾識都好正常姐@@

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 17:40 發表
[120413] 少女時代帕尼紅色裙子展現出曲線美

Cr as tagged & Baidu
很美的tiffany
性感

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 17:45 發表
吾識都好正常姐@@
見到佢地食既野都好想食呀

發新話題