發新話題

[閒聊] ○→BiG BanG←●(補充少時留意5#)韓流~WoRLD~(再小更新#5)

[Close]
最好就可以重開啦
唯爰少時,b2st

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2012-4-14 00:52 發表
傻啦
我有時都會離小小題
但離題真係好難避免
唯有等我試下求肥佬可唔可以重開
但係要更加嚴格控制離題BO

今後一定要改改先得...
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

e加係睇下離得小得多姐-,-,問題係離得真係太多了
有時我係度爬文 一係上水 一係就訓教 家常便飯既野唔係唔可以傾,但都要懂節制
同埋離題唔係100先得1 你要知道根本少時有一半以上係離題野
其實影姬,小丁都講個,聽完大家都唔為意,肥佬版主之前有個帖講到唔想令vlan 帖既質素變到好似msn咁。佢指並唔係只有某一d帖,少時帖都有份家-,-
其實大家只要守規d ,我諗肥佬版主會遲下開返既。

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

我都好鍾意BIG BANG D歌 由奇係 一天一天同make love "方"言

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2012-4-14 09:37 發表
e加係睇下離得小得多姐-,-,問題係離得真係太多了
有時我係度爬文 一係上水 一係就訓教 家常便飯既野唔係唔可以傾,但都要懂節制
同埋離題唔係100先得1 你要知道根本少時有一半以上係離題野
其實影姬,小丁都講個,聽完 ...
都是傾番韓國便行了

引用:
原帖由 ╭★Ins. 於 2012-4-14 10:59 發表
我都好鍾意BIG BANG D歌 由奇係 一天一天同make love "方"言
一天一天可以話係我開始留意K-POP最好聽既歌尼
果陣去唱K  我FD起K房點左隻一天一天
聽完覺得好好聽  就中意左K-POP
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

咁我照樣係到發少時既新聞?

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 14:02 發表
咁我照樣係到發少時既新聞?
應該得吧
BIGBANG其實是K-POP
少時也是K-POP
應該2者冇分別吧
不過遲D都係叫樓主轉番K-POP世界好D
範圍也大一些吧

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-14 14:04 發表
應該得吧
BIGBANG其實是K-POP
少時也是K-POP
應該2者冇分別吧
不過遲D都係叫樓主轉番K-POP世界好D
範圍也大一些吧
都係等轉題再發
費事又搞多單

有冇人有BIGBANG  D圖
我要整BAN
唯爰少時,b2st

引用:
原帖由 ゝ唯世 於 2012-4-14 14:11 發表
有冇人有BIGBANG  D圖
我要整BAN
我起我朋友既FB搵到
你想要個人還是全體??

topbaby

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-14 14:13 發表
我起我朋友既FB搵到
你想要個人還是全體??
全體的
唯爰少時,b2st

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 14:07 發表
都係等轉題再發
費事又搞多單
但是這帖都是以BIGBANG 為主....
我看一看怎樣轉一轉風格..

bigbang

發新話題