發新話題

vLan絕技?走場?又mh?(內含loser團員走場)

[Close]
我岩岩00照到對面買上忍都比人話mh     
To be or not to be?

對於此事,無從判斷.
各有分析

回復 42# 的帖子

看你樣子也差不多

歌名係咩

係0lv ser玩 都要拍片上位 真係吹bb :L :L :L :L

先不說一軍, 就連二軍都有很多(     )
的確, 是|LoSeR|的人走場, 但並不是敝團的成員

以我所知敝團無KK此人
敝團名單上的kk 是小弟備用的分身帳號 ( 怎料另一個|LoSeR|竟然有相同的人)
回應完畢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2012-3-17 11:05 發表 先不說一軍, 就連二軍都有很多( ) 的確, 是|LoSeR|的人走場, 但並不是敝團的成員 以我所知敝團無KK此人 回應完畢
你見唔見到影片4:40 loser kk上面有柚夜同惡魔奶

你見唔見其他|LoSeR|都有一個|LoSeR|kk ?

就跟小弟同名稱的misuki 都有十多名了

請搞清楚

我的回應是, 敝團的kk 並無此人
亦到此完畢, 所謂年中有多少假扮敝團成員的人在街場招搖撞騙, 或另有企圖

這些事情無法避免, 只希望公眾的眼睛是雪亮的

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

求歌

街場果個得1個K  但真正有2個k 係唔係扮lose團咖?   

引用:
原帖由 小姐你別走 於 2012-3-17 12:31 發表 街場果個得1個K 但真正有2個k 係唔係扮lose團咖?
佢係兩個k 名長得制顯示唔晒 loser又話冇呢個人

引用:
原帖由 做乜稔野=] 於 2012-3-17 14:20 發表

佢係兩個k 名長得制顯示唔晒 loser又話冇呢個人
我想問你就算真係走場又點  2個字 無聊

隻服沖入去果度笑左 仲話人mh

咪玩我啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

根本就是一群智障

發新話題