22 12
發新話題

[交流] 霸氣只你讓你唔洗晒時間睇打K呢啡而已

[Close]

霸氣只你讓你唔洗晒時間睇打K呢啡而已

霸氣 - 霸王色 只你讓你唔洗晒時間睇打K呢啡而已
係無乜特別對BOSS有效 ! 但讓你感覺1個人既雄風
唔係咩敗]筆
武裝 - 係平衡返果實自然系實力

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1 你想回佢POST 都吾洗開POST 回嫁bo
Time Wait For No One

呃分feel- - 專登開多個帖?

引用:
原帖由 Freedom=) 於 2012-3-17 11:36 發表
霸氣 - 霸王色 只你讓你唔洗晒時間睇打K呢啡而已
係無乜特別對BOSS有效 ! 但讓你感覺1個人既雄風
唔係咩敗]筆
武裝 - 係平衡返果實自然系實力
咁努氣做咩..            
.
工口工口

下次可以試下起佢post留言

霸王色應該可以屏敝見聞色
如果唔係, 點樣解釋天神艾尼路有見聞色都會被路飛打中?
雷電的速度不會慢吧?
作者當時然沒有表明路飛有沒有用霸氣打艾尼路
作者可以說有, 可以說無, 此是一個伏筆
當劊子手要斬艾斯的時候, 路飛發動霸王色, 即使擁有見聞色人,
都不能預知路飛的行為

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-3-17 18:27 發表
雷電的速度不會慢吧?
當劊子手要斬艾斯的時候, ...
路飛果陣無出過霸王色唔洗作者表明~~佢講明左-路飛打落去門到..反彈打到
另一個解釋可能係隻艾尼路D見文色太廢

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-3-17 18:27 發表
雷電的速度不會慢吧?
當劊子手要斬艾斯的時候, ...
我好懷疑你有冇認真睇- - 路飛果陣係利用拳頭打向牆反彈先打中艾尼路- - 好似話反彈既拳頭無路飛既意識所以見聞色預測唔到- - so打得中  霸氣緊係預測唔到la 霸氣係依照路飛巴既意識放出- - 見聞色應該只係可以對識郁+有意識既野先有用- -

專登開個帖
FKU=For Kill U

乜見聞感應既係意識咩
我記得好似係氣息
2種野係唔同
意識係知人地唸乜
氣息係感覺到人地打埋黎閃

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-3-17 18:54 發表

我好懷疑你有冇認真睇- - 路飛果陣係利用拳頭打向牆反彈先打中艾尼路- - 好似話反彈既拳頭無路飛既意識所以見聞色預測唔到- - so打得中  霸氣緊係預測唔到la 霸氣係依照路飛巴既意識放出- - 見聞色應該只係可以對識 ...
即係你唔認同霸王色係可以屏敝見聞色啦,
即係霸王色已經是敗筆了
成日都講用黎打k呢啡, 索隆一下劍光用清唔少啦
唔通用左霸王色又可以暈晒全世界d k呢啡?
到頭來咪又係無用, 等於敗筆
還有, 霸氣是不可以亂洩的,
諗下都知, 邊有人可以周圍去, 然後狂放霸王色
暈完一次又暈第二次?
如果係咁, 路飛同白胡子在頂在之戰就無限放霸王色啦
不要再單純認為霸王色只能震攝敵人, 他必定有更多用處
如果唔係, 會出現很多矛盾的地方

回復 11# 的帖子

哇你真係當人海戰術廢
頂上之戰果陣都證明左人海有幾屈機
如果好似你咁講,白胡子一早殺哂海軍十萬人
另外
路飛果時味識控制霸王色。同埋。白胡子無霸王色
仲有
通常都係會有隻boss比路飛打
之後又有幾隻中等怪物比索洛/山治打
如果要清果班人海
就哂左小小時間,而且可能會比隻中等怪物傷到

引用:
原帖由 BSL 於 2012-3-17 19:42 發表
哇你真係當人海戰術廢
頂上之戰果陣都證明左人海有幾屈機
如果好似你咁講,白胡子一早殺哂海軍十萬人
另外
路飛果時味識控制霸王色。同埋。白胡子無霸王色
仲有
通常都係會有隻boss比路飛打
之後又有幾隻中等怪 ...
你話白胡子唔識武裝色同見聞色我就認
白胡子無霸王色你都講得出?

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-3-17 20:00 發表

你話白胡子唔識武裝色同見聞色我就認
白胡子無霸王色你都講得出?
咁我收番果句,係我錯左

白胡子真係無霸王色.........................................................................

22 12
發新話題