發新話題

War3 防 MH 更新公告

[Close]
好!
終於更新防mh

支持..
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-3-19 21:51 發表
完全吾關防外掛問題 只係你的電腦問題 你要去down某些程式改善 我部機過萬都睇到 到十萬就睇吾到
有d咩程式可以幫我

支持打撃MH

我想問1.26係邊到單@@?

如果 Warcraft III 標題
未能自動轉為 IPvE.COM vLan - Warcraft III 就無法連線

請問點解決?  現在入唔到..

支持

支持

引用:
原帖由 andrew7894 於 2012-3-20 10:21 發表
如果 Warcraft III 標題
未能自動轉為 IPvE.COM vLan - Warcraft III 就無法連線

請問點解決?  現在入唔到..
你可以嘗試下載修復檔 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=380871
或者自行刪除 war3 資料夾中的 mix/flt  檔案

若無法解決, 請到 問題解答 區開貼, 會有人幫你.

支持支持
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

用MH既人又點只甘少.....
E到只系冰山一角
不過都系支持支持

我想講
e+ vlan 更新左之後
都封左一d唔係mh既協助程式lo...好似個果視窗固定e+用唔到 比vlan自動當左係mh
希望可以再次整理

我家下成日玩玩下就幾萬ping (fd場 我fd睇我ping)
關哂d野又彈個war3 error 出黎
咩問題=,=

呢排玩game都delay2秒 關唔關事架?

引用:
原帖由 百鬼丸·神 於 2012-3-21 00:35 發表
用MH既人又點只甘少.....
E到只系冰山一角
不過都系支持支持
22-3-2012 再次更新.

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-3-21 19:10 發表
我家下成日玩玩下就幾萬ping (fd場 我fd睇我ping)
關哂d野又彈個war3 error 出黎
咩問題=,=
幾萬ping ... 今日已就可能引致彈錯部分作出改善, 麻煩你更新 vLan 試試

如果問題依舊, 可否約個時間, 遠端幫你睇睇.

本人十分支持反MH
我係黎做金手指的
h t t p : / / o n l y h k . n e t / f o r u m . p h p ? m o d = v i e w t h r e a d & t i d = 5 7 5 6 & e x t r a = p a g e % 3 D 1
網頁內容:
74101230同胞提供,經测試...
GUAI 不要開往  入server 再入game  再入場開始玩得先 開GUAI  就可mh +補刀(一點也不準)

經作者回覆:GuAI反檢測在讀取地圖後遊戲中才生效....

有片睇

我唔知有人講左未!

發新話題