發新話題

[2.1.3.4 STEAM正版] Curio*喪屍無雙*伺服器 *重開*

[Close]
引用:
原帖由 lamchi91 於 2012-5-20 20:19 發表
#1 #2無左既?
定係HAND左未重開?@@
目前伺服器正在修正大部分bug
包括#2 天氣插件唔穩定既問題

伺服器將會在21/5/2012 下午12時正重開

回復 106# 的帖子

辛苦你啦
明日香(你個名感覺上像女仔名吧?)

21/5/2012 更新:
新增老插件:incapped crawling

更新:帽子系統在選擇帽子後會有短時間既第三身模式,方便玩家觀看帽子
        天氣插件更新為1.3 版本

回復 108# 的帖子

要唔要找個副場主幫你搞服務器的情況呀
你一個人都沒可能頂得到咁多野

引用:
原帖由 katat1 於 2012-5-21 13:14 發表
要唔要找個副場主幫你搞服務器的情況呀
你一個人都沒可能頂得到咁多野
一個人整ser 有好處既

回復 110# 的帖子

好處多反而有壞處聽過咪......

27/5/2012 更新:
全部伺服器新增Radio 插件
玩家可以打!radio 收聽電台的音樂

@@以家無房既? 房主忙緊吾得閒開場咧

引用:
原帖由 lamchi91 於 2012-5-27 21:44 發表
@@以家無房既? 房主忙緊吾得閒開場咧
搞緊個radio 所以關哂d ser
btw 聽日就會開返

回復 114# 的帖子

努力

28/5/2012 更新:
電台插件增加兩個動漫主題的電台
Animenfo 同 Radio Anime Obsesion
一個K-POP 同 J-POP 電台
XAMFM
一個中文歌台
BIG B RADIO

聽唔到第6個動漫歌曲台~_~ Radio Anime Obsesion

引用:
原帖由 tonyhung5 於 2012-5-29 21:32 發表
聽唔到第6個動漫歌曲台~_~ Radio Anime Obsesion
該電台應該停左,睇下聽日聽唔聽到吧,如果都唔得請report

樓主,
Curio*喪屍無雙*成日爆,入唔到場,但#2就得幾丁友
#3又見唔到

樓上位C兄-3-
一直都係得#1 & #2, 何來有#3過咧?
#1爆係因為有技同有得買野,一定爆架啵~V~ 好玩自然多人玩~
至於#2得幾丁友係因為無技, 無得買野之餘, 仲少啲子彈!

你如何係玩開既應該好了解~

但#2其實熟人ON既就多數都過半數人~

發新話題