發新話題

[2.1.3.4 STEAM正版] Curio*喪屍無雙*伺服器 *重開*

[Close]

回復 120# 的帖子

我唔知冇#3,SORRY,我見到佢寫有以為有
同埋我意思係想問下樓主可唔可以開多個類似#1嘅SER,#2太難玩

引用:
原帖由 johnlok 於 2012-6-1 00:50 發表
我唔知冇#3,SORRY,我見到佢寫有以為有
同埋我意思係想問下樓主可唔可以開多個類似#1嘅SER,#2太難玩
#3 係有,但唔會常開。除非#1 #2 都full 左就會

#1 既ser 其實係for fun only 玩既人一定會較多,但係#2 就合作性要好先可以玩
兩個ser 都有唔同既特點,#1 有技能 同 buy for 新手 / 鍾意輕鬆咁玩既人
#2 有天氣插件,減少後備子彈量。不但可以提高難度外,更可以為玩家有唔同既環境玩。

如果開多一個類似#1既ser 的話,#2 人流一定會大減。所以我唔會打算開多一個

#3 會在6月中會出現,玩法會由tank 無雙變返喪屍無雙,但玩法會唔同#1 同 #2 。
玩家會冇任何槍械,只有近武及最多8人合作only。 #3 會新增無雙技能,玩家開左之後,係限時間內會攻擊力上升,移速上升等。

點解E兩個都好似見唔到有SER嘅?

今日全日都無開過SER... 有更新工程(?)

由於本人因工作關係,本伺服器由6月4日起,開放時間為7:15 p.m - 第二天的7:30 a.m
除本人放假外,伺服器永遠都是由7:15p.m 開啟

...................
看來你都有好唔得閒的時候 - -

咁樓主幾時放假................

10/6/2012 更新
伺服器已能夠自動下載非官方地圖
玩家入ser 時會出現黑畫面,但不用離開,等待就行。
因為黑畫面就是下載中
#1 新增地圖precinct 84
                   Kokiri Forest

#3 未完成

回復 128# 的帖子

真係咁正?而家去玩先

自動下載非官方地圖咁正
樓主好野

11/6/2012 更新地圖
#1 伺服器新增Diescraper redux

14/6/2012 地圖更新:
#1 新增 Pasiri

樓主,個場OFF左??
唔見個SER

引用:
原帖由 johnlok 於 2012-6-14 21:17 發表
樓主,個場OFF左??
唔見個SER
已開,頭先修正問題

伺服器已能夠自動下載非官方地圖 - 場主, 呢個很有用, 請問在那裡能找到 ? 插件?  謝謝
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

發新話題