發新話題

[2.1.3.4 STEAM正版] Curio*喪屍無雙*伺服器 *重開*

[Close]
引用:
原帖由 katat1 於 2012-5-21 13:14 發表
要唔要找個副場主幫你搞服務器的情況呀
你一個人都沒可能頂得到咁多野
一個人整ser 有好處既

27/5/2012 更新:
全部伺服器新增Radio 插件
玩家可以打!radio 收聽電台的音樂

引用:
原帖由 lamchi91 於 2012-5-27 21:44 發表
@@以家無房既? 房主忙緊吾得閒開場咧
搞緊個radio 所以關哂d ser
btw 聽日就會開返

28/5/2012 更新:
電台插件增加兩個動漫主題的電台
Animenfo 同 Radio Anime Obsesion
一個K-POP 同 J-POP 電台
XAMFM
一個中文歌台
BIG B RADIO

引用:
原帖由 tonyhung5 於 2012-5-29 21:32 發表
聽唔到第6個動漫歌曲台~_~ Radio Anime Obsesion
該電台應該停左,睇下聽日聽唔聽到吧,如果都唔得請report

引用:
原帖由 johnlok 於 2012-6-1 00:50 發表
我唔知冇#3,SORRY,我見到佢寫有以為有
同埋我意思係想問下樓主可唔可以開多個類似#1嘅SER,#2太難玩
#3 係有,但唔會常開。除非#1 #2 都full 左就會

#1 既ser 其實係for fun only 玩既人一定會較多,但係#2 就合作性要好先可以玩
兩個ser 都有唔同既特點,#1 有技能 同 buy for 新手 / 鍾意輕鬆咁玩既人
#2 有天氣插件,減少後備子彈量。不但可以提高難度外,更可以為玩家有唔同既環境玩。

如果開多一個類似#1既ser 的話,#2 人流一定會大減。所以我唔會打算開多一個

#3 會在6月中會出現,玩法會由tank 無雙變返喪屍無雙,但玩法會唔同#1 同 #2 。
玩家會冇任何槍械,只有近武及最多8人合作only。 #3 會新增無雙技能,玩家開左之後,係限時間內會攻擊力上升,移速上升等。

由於本人因工作關係,本伺服器由6月4日起,開放時間為7:15 p.m - 第二天的7:30 a.m
除本人放假外,伺服器永遠都是由7:15p.m 開啟

10/6/2012 更新
伺服器已能夠自動下載非官方地圖
玩家入ser 時會出現黑畫面,但不用離開,等待就行。
因為黑畫面就是下載中
#1 新增地圖precinct 84
                   Kokiri Forest

#3 未完成

11/6/2012 更新地圖
#1 伺服器新增Diescraper redux

14/6/2012 地圖更新:
#1 新增 Pasiri

引用:
原帖由 johnlok 於 2012-6-14 21:17 發表
樓主,個場OFF左??
唔見個SER
已開,頭先修正問題

引用:
原帖由 johng0102 於 2012-6-15 12:50 發表
伺服器已能夠自動下載非官方地圖 - 場主, 呢個很有用, 請問在那裡能找到 ? 插件?  謝謝
其實個plugins 已經出左好耐,btw 冇咩人用only
名:SM downloader 1.4

可惜,好多人見到黑mon 之後就會離開ser[maybe唔知dl 緊]

我認為係時候要為Vlan L4D2 改革,所以我準備會整一個教學for 全部開ser 者

引用:
原帖由 ivan9797 於 2012-6-17 17:33 發表
頭先玩過了 唔係好想等(太耐)
耐係因為每個人都要dl 8個非官方地圖
一個地圖為200幾mb
你計下,其實5-8 分鐘內dl 好已經係好快

引用:
原帖由 draco249 於 2012-6-17 20:27 發表
其實點樣可以自動下載地圖,我唔得既
你要等個場轉左官方地圖果時,入左就會下載
而家玩緊既地圖你可以自己下載左先,跟住入ser 後都會自動下載其他地圖

25/6/2012 更新:
-已重開#2 伺服器 *冇自動下載plugins*
-新增Sticky pipebomb 插件

發新話題