發新話題

[交流] 不要推膠貼:handshake

[Close]
引用:
原帖由 BSL 於 2012-3-30 22:07 發表
其實樓主個問題早就解答左
此POST而完

不過大家鐘意R咪R啦 上網都係如樂下姐
但我死都要再重申一次,就算傳電,吸電,打落D電到都唔有傷
好似你打舊電池,入面D電力唔會有事
工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-31 08:04 發表

不過大家鐘意R咪R啦 上網都係如樂下姐
但我死都要再重申一次,就算傳電,吸電,打落D電到都唔有傷
好似你打舊電池,入面D電力唔會有事 ...
就係因為膠唔傳電- - 唔傳電又點會穿過d電- - 仲有佢好似講過- - 係因為能力相剋先打到

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-3-31 09:51 發表

就係因為膠唔傳電- - 唔傳電又點會穿過d電- - 仲有佢好似講過- - 係因為能力相剋先打到
聽說天空有空氣的東西
工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-31 12:01 發表

聽說天空有空氣的東西
唔明....

你膠打落去,係空氣到分散,所以就算膠克電,唔代表打到,
個答案其實第一頁就有
工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-31 15:04 發表
你膠打落去,係空氣到分散,所以就算膠克電,唔代表打到,
個答案其實第一頁就有
咁既話佢個原因都唔岩la 如果係咁點解路飛一開始會打到佢呀
不過呢我留意到雷神有一樣好onx既野 電係可以光速移動 佢企係度比路飛打
仲有如果可以分散既話咁點解沙佬果陣又唔分 赤犬比白胡禁住打果陣又唔分

似有理WO

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-3-31 15:14 發表

咁既話佢個原因都唔岩la 如果係咁點解路飛一開始會打到佢呀
不過呢我留意到雷神有一樣好onx既野 電係可以光速移動 佢企係度比路飛打
仲有如果可以分散既話咁點解沙佬果陣又唔分 赤犬比白胡禁住打果陣又唔分 ...
赤犬比白胡禁住打果陣又唔分<----白胡子有霸氣所以打到
沙佬果陣又唔分<----比路飛噴左水米分唔到-.-
電係可以光速移動 佢企係度比路飛打<------雷神唔知路飛打到佢米比佢打左LO
姬島 朱乃@@

回復 53# 的帖子

幾認同你呢句
電係可以光速移動 佢企係度比路飛打<------雷神唔知路飛打到佢米比佢打左LO
隻雷神好自大..肯定係唔習慣有人打到佢

引用:
原帖由 唯絕小冰 於 2012-3-31 16:38 發表

赤犬比白胡禁住打果陣又唔分
你睇下#49講咩先la 赤犬唔係白胡打到佢之前分? 仲有沙佬知道路飛噴水 咁佢又唔係路飛噴水之前分? 算 前兩樣我唔計 雷神唔知路飛打到只係第1下 咁之後路飛又打到佢?

劇情需要

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-3-31 17:44 發表

你睇下#49講咩先la 赤犬唔係白胡打到佢之前分? 仲有沙佬知道路飛噴水 咁佢又唔係路飛噴水之前分? 算 前兩樣我唔計 雷神唔知路飛打到只係第1下 咁之後路飛又打到佢? ...
你冇睇ROBIN想殺沙佬個陣咩,個陣咪分左囉,冇記錯路飛打低沙佬係用血的
有霸氣分前與分後冇分別
好似超新星出場個集,雷利用劍切八尺鏡咁,
工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-31 20:53 發表

你冇睇ROBIN想殺沙佬個陣咩,個陣咪分左囉,冇記錯路飛打低沙佬係用血的
有霸氣分前與分後冇分別
好似超新星出場個集,雷利用劍切八尺鏡咁,
有人一開始咪話左屬性相克..

引用:
原帖由 SLAM_DUNK 於 2012-3-31 20:56 發表

有人一開始咪話左屬性相克..
又搞事                  
工口工口

- -其實好似真係屬性相剋先打到

發新話題