發新話題

[2.1.2.1] Super 9 vs 9 對抗

[Close]

[2.1.2.1] Super 9 vs 9 對抗

伺服器介紹
伺服器名稱:Super 9 vs 9
人數:20(暫定) 花生2(暫定) 不排除日後增加人數
地點:vlan coop 01
開放時間:24小時,(除左死SERVER唔知之外)
板本:2.1.2.1
Admid:玩具 (新手一名)
本人絕對歡迎,任何意見,不論好壞
有咩想提意,方便既就留句言 ^.^

伺服器特色(大部份已中文化)
感染者
特感靈魂飛行
特感於靈魂將態下可按R飛行
右鍵轉屍
玩家於特感靈魂狀態時按右鍵可轉換其他特感
防錯隊,方便玩家不用轉隊
設有[!VOTEKICK],簡化為[!VK]方便踢掉自我主意者/無謂/多餘人!

[[[[[[[有一定機率抽中超級/隱形的特感]]]]]]]

Boomer:血量50  超級Boomer血量為:*8
本伺服器Boomer
新增技能:超級跳躍
Boomer在遠和高處跳下,有一定機會率自爆,跌在人群中最適合~~
新增技能:大巴大巴神掌
一掌唔知打到飛左去邊~~

Smoker 血量:250  超級Smoker血量為:*8
暫時沒有任何加插技能,但不排除日後會新增
暫得一條長長的舌頭~~~

Hunter:血量:250  超級Hunter血量為:*8
高撲最高只有40

Spitter 血量300  超級Spitter血量為:*8

Charher 血量:600  超級Charger 血量為:3000
本何服器Charger可以撞車 轉彎 令你更容易把倖存者撞落街/落海
還可以邊衝邊打,衝擊期間按右鍵就可以了

Jockey:血量325 超級Jockey血量為:*8
夾住還可以I JUMP U JUMP,行走速度真係意想不到~
一夾左上頭,就任由你操縱,想去邊都唔會反抗~~
夾住仲可以跳,帶人嚐試跳海跳樓有幾HIGH~

Witch:血量10000
3至4分鐘地圖上便會有1隻Witch出現 可以控制,可攻擊最近的倖存者

肉搏Tank 血量:80,000 至 150,000 不定
可以執槍 但掉槍會扣除自己血量!!!
手持一把大武器(裝飾用),但死後會跌在地上,可撿有意想不到的效果
子彈射他完全不痛 但用近武會有意想不到既效果

倖存者
一開始地上有大量近武提供,令你一嘗埋身斬屍既快感
紅外線 令射術不佳既你 更容易幫助同伴
         有CS槍
[[[特別....重狙:5XXX攻]]]
[[[偵察狙擊步槍:1XXX攻]]]   

(停用)特別設有加速系統
每關地上會有 腎上線素和止痛藥提供
腎上線素:100%發動加速效果 30秒內 攻速 救人速度 上彈 移動提升
止痛藥:有50%機會發動效果,但請不要浪費

已知Bug:

如有發現請通知

~~~   敬請合作   ~~~~

服器會長時間有老手在場,
歡迎老手入黎切磋技術
歡迎新手入黎提升技術

服器老手會盡量留意兩邊隊伍玩家實力,主動協助平衡兩隊玩家,共同分擔轉隊的使命,絕不會出現10個新手打10個老手既情況
新手既 只要你肯聽肯學 我地就會肯教

服精神
(要大家合作殺敵,團結過關)

(有MIC多用MIC,方便帶領/提示隊友救援)另:結交朋友/鬧交都可方便一點!!!
(衝門者踢,葉問踢,冇喇叭踢,叫極都唔應踢,溝女打字唔殺敵踢,絕不手軟)
特別注意: (
服器不適合18歲以下人仕)

錯隊既問題係俾防毒入面個防火牆擋左~~~

============================================
15/6/2013

本服地圖會修改一點:
特感:
重生及阻外行動位置會增加~~~
幸存者:
路徑及捷徑會有所改變/增加~~~

為大家增加一點新鮮感~~~
為打破每次都次都是同樣沉悶的打法和走法~~

因本人新手,難道,及種種問題.......
現在完成了既地圖
C2M1,C2M2,C2M3,C2M4
....其他會盡快完成

如有任何合理,正常意見,可任意提出.....謝謝

老手 小萌在
:kiss:

狗衝ser

引用:
原帖由 sdragdagadf 於 2012-3-28 22:09 發表
狗衝ser
何以見得???

玩D乜? D屍仲屈過人, 人又冇得買野
屈到黑白等死

而家升左版本未?

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 18:48 發表
屈到黑白等死
系咪你最岩玩d行行下冇血 禁個制就有包個d 包你過到關
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 pong99193r 於 2012-3-29 19:15 發表
而家升左版本未?
未升住
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 四小兒 於 2012-3-29 19:17 發表

系咪你最岩玩d行行下冇血 禁個制就有包個d 包你過到關
你講緊咩? 點解我唔明?
我玩過一陣唔算熟, 但係足夠比我覺得做人果方係狗衝, 包得一個, 好快比屍磨晒血黑白等死
做屍又多血又多能力

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 19:23 發表
我玩過一陣唔算熟, 但係足夠比我覺得做人果方係狗衝, 包得一個, 好快比屍磨晒血黑白等死
做屍又多血又多能力
做屍又多血又多能力??吾好玩啦哥哥-.-
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 19:23 發表
做屍又多血又多能力
的確本ser系有一部份玩家喜愛狗衝,但我地絕對會踢.就算包得1個 都系可以10個入哂安全室的,
雖然系困難少少,但有難度先好玩,吾通你想,行幾步,就有1個包比你汁咩 系咪先
其實d屍屈既吾系能同血,,系重生時間,我地都覺得系太快.我地會盡快改善
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 18:48 發表
屈到黑白等死
冇難道俾你一個直接可以跑到安全室好唔好......
10 V 10係講團隊合作,唔係俾你扮葉問1打10架.......
D 屍唔勁D,D人邊識咩叫合作......
你應該適合玩4 V 4多D~~~

在升2102中......................
希望順利~~

..............
希望你地升得上2102.......

點解係coop01 唔見你開場

發新話題