發新話題

[2.1.2.1] Super 9 vs 9 對抗

[Close]
真係唔多順剩.........但已經完成..........
如發現問題或意見,請提出來......!!!
早抖~~~~

隻char衝得好快 路都睇唔清

引用:
原帖由 spongebaby 於 2012-3-30 14:25 發表
隻char衝得好快 路都睇唔清
請多加練習
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

關關狗沖,,打tank果時一訓低2.3件就話沖啦沖啦 主体快沖啦

引用:
原帖由 sdragdagadf 於 2012-3-30 20:46 發表
關關狗沖,,打tank果時一訓低2.3件就話沖啦沖啦 主体快沖啦
只系某部份新手會系咁姐,其實隻tank豆腐得可憐,1刀1萬
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

回復 19# 的帖子

唔係個個都係咁架嘛~~~~
不過新手同打開4 v 4果d都係~~~

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2012-3-31 00:33 發表
唔係個個都係咁架嘛~~~~
不過新手同打開4 v 4果d都係~~~
我笑而不語

玩慣左就知,要拉低人都唔易
特感唔合作,都可以被人1隻1隻ko
團結護後既人隊可以全部入哂安全室,
死命狗衝,呆企唔返後救,遲早被人捉哂

支持呢個場 - 憂

服器老手會盡量留意兩邊隊伍玩家實力,主動協助平衡兩隊玩家,共同分擔轉隊的使命,絕不會出現10個新手打10個老手既情況
根本呃人

引用:
原帖由 漆黑一片 於 2012-3-31 14:07 發表
本伺服器老手會盡量留意兩邊隊伍玩家實力,主動協助平衡兩隊玩家,共同分擔轉隊的使命,絕不會出現10個新手打10個老手既情況
根本呃人
只能說要兩面實力一樣系根本冇可能既事 請不要無中生有
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 wingnincar 於 2012-3-31 13:59 發表
玩慣左就知,要拉低人都唔易
特感唔合作,都可以被人1隻1隻ko
團結護後既人隊可以全部入哂安全室,
死命狗衝,呆企唔返後救,遲早被人捉哂

支持呢個場 - 憂 ...
多謝支持 有咩意見歡迎提出
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 四小兒 於 2012-3-31 14:19 發表

只能說要兩面實力一樣系根本冇可能既事 請不要無中生有
就咁 我不如講樣野比你聽
你地人有9個 之後屍得5個 你地照開波  都算數啦
10個入晒安全室 之後所謂既老手就話 : 10個...多..謝..大家  咩意思?

引用:
原帖由 漆黑一片 於 2012-3-31 14:59 發表

就咁 我不如講樣野比你聽
你地人有9個 之後屍得5個 你地照開波  都算數啦
10個入晒安全室 之後所謂既老手就話 : 10個...多..謝..大家  咩意思?
我當時在場,一開始我系個面有開咪講 話對面未夠人吾好行住,但有個人吾聽系要行,我地吾識佢既 你信吾信都好
暗夜,佢個人喜好次次入到安全室都會打多謝........
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

回復 28# 的帖子

岩岩升上2102見到熟人大家又有mic,吹多陣咁都都睇唔開......~!

表示支持:P :P :P
無玩個d人玩左先好講野,d屍有幾sm?唔係好覺.

發新話題