發新話題

[2.1.2.1] Super 9 vs 9 對抗

[Close]
引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 18:48 發表
玩D乜? D屍仲屈過人, 人又冇得買野
屈到黑白等死
系咪你最岩玩d行行下冇血 禁個制就有包個d 包你過到關
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 pong99193r 於 2012-3-29 19:15 發表
而家升左版本未?
未升住
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 19:23 發表
你講緊咩? 點解我唔明?
我玩過一陣唔算熟, 但係足夠比我覺得做人果方係狗衝, 包得一個, 好快比屍磨晒血黑白等死
做屍又多血又多能力
做屍又多血又多能力??吾好玩啦哥哥-.-
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 19:23 發表
你講緊咩? 點解我唔明?
我玩過一陣唔算熟, 但係足夠比我覺得做人果方係狗衝, 包得一個, 好快比屍磨晒血黑白等死
做屍又多血又多能力
的確本ser系有一部份玩家喜愛狗衝,但我地絕對會踢.就算包得1個 都系可以10個入哂安全室的,
雖然系困難少少,但有難度先好玩,吾通你想,行幾步,就有1個包比你汁咩 系咪先
其實d屍屈既吾系能同血,,系重生時間,我地都覺得系太快.我地會盡快改善
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 spongebaby 於 2012-3-30 14:25 發表
隻char衝得好快 路都睇唔清
請多加練習
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 sdragdagadf 於 2012-3-30 20:46 發表
關關狗沖,,打tank果時一訓低2.3件就話沖啦沖啦 主体快沖啦
只系某部份新手會系咁姐,其實隻tank豆腐得可憐,1刀1萬
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 漆黑一片 於 2012-3-31 14:07 發表
本伺服器老手會盡量留意兩邊隊伍玩家實力,主動協助平衡兩隊玩家,共同分擔轉隊的使命,絕不會出現10個新手打10個老手既情況
根本呃人
只能說要兩面實力一樣系根本冇可能既事 請不要無中生有
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 wingnincar 於 2012-3-31 13:59 發表
玩慣左就知,要拉低人都唔易
特感唔合作,都可以被人1隻1隻ko
團結護後既人隊可以全部入哂安全室,
死命狗衝,呆企唔返後救,遲早被人捉哂

支持呢個場 - 憂 ...
多謝支持 有咩意見歡迎提出
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 漆黑一片 於 2012-3-31 14:59 發表

就咁 我不如講樣野比你聽
你地人有9個 之後屍得5個 你地照開波  都算數啦
10個入晒安全室 之後所謂既老手就話 : 10個...多..謝..大家  咩意思?
我當時在場,一開始我系個面有開咪講 話對面未夠人吾好行住,但有個人吾聽系要行,我地吾識佢既 你信吾信都好
暗夜,佢個人喜好次次入到安全室都會打多謝........
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

引用:
原帖由 送你一對奶 於 2012-4-1 14:27 發表
係2.1.0.2  見唔你埸  =.=
ser一直在長開..見吾到既話應該系你問題了
EryKa
黃昏雨後人靜言
               不落之名永長存

發新話題