發新話題

[漫畫] 海賊王 第662話『七武海羅VS斯摩格中將』

[Close]
輸了 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
有冇咁屈呀..

只要進入羅的空間, 就是羅屈機, 而且係佢最大
但是本人對羅沒有太多的好感, 因為佢明知山治他們是路飛的船員都要下此毒手
好想快d搵個人去gg 佢

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-3-28 23:48 發表
只要進入羅的空間, 就是羅屈機, 而且係佢最大
但是本人對羅沒有太多的好感, 因為佢明知山治他們是路飛的船員都要下此毒手
好想快d搵個人去gg 佢 ...
傻啦你
赤犬追路飛邊個救佢?

引用:
原帖由 SLAM_DUNK 於 2012-3-29 00:04 發表

傻啦你
赤犬追路飛邊個救佢?
本人不在乎路飛生死
反正主角是不會死

自然系都比佢偷到心臟係吾係証明佢識霸氣
Time Wait For No One

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-3-29 00:49 發表
自然系都比佢偷到心臟係吾係証明佢識霸氣
唔一定識- - 係room個空間羅大晒架- -

要傷佢就一定要入ROOM打  自然系似好小遠攻技... 動物系都係  羅已是無敵?
Time Wait For No One

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-3-29 12:23 發表
要傷佢就一定要入ROOM打  自然系似好小遠攻技... 動物系都係  羅已是無敵?
路飛招招遠技@@

赤犬實打得死佢=.=  飛埋去 1招就殺!!!

引用:
原帖由 yip~ 於 2012-3-29 16:47 發表
LEVEL不同
LEVEL不同...

引用:
原帖由 yip~ 於 2012-3-29 16:47 發表
你唔好唔記得羅既能力... 佢係room度大晒架 好似今集咁 佢囉左煙佬個心出黎 同埋可以將d雪同子彈掉轉都得

講真-.-佢能力咁勁,玩曬咩

又唔好話羅真係無敵.
霸氣夠強都夠頂..

引用:
原帖由 最終の作 於 2012-3-29 18:28 發表
又唔好話羅真係無敵.
霸氣夠強都夠頂..
羅依+真係無敵feel 都無乜人夠頂了- - 如果路飛都唔夠頂既話 我諗要去到紅髮果d先夠頂

可能路飛有新招呢;D
羅救佢一次
路飛可能冇同佢打呢;D

發新話題