發新話題

[漫畫] 海賊王 第662話『七武海羅VS斯摩格中將』

[Close]
我想問煙佬出左ROOM未?
工口工口

羅係未真係改得甘勁秋呀-.-....

連人地個心都可以拿出黎 玩= = 變態的

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-30 15:57 發表

除左隻腳之外其他身體都可以飛
掉隻腳落海=gg

比佢切左要點先合得返= =
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

回復 49# 的帖子

人手合返埋
之前Sanji佢地都幫過武士整返好個頭

今集都有講...

引用:
原帖由 最終の作 於 2012-3-30 23:16 發表
人手合返埋
之前Sanji佢地都幫過武士整返好個頭

今集都有講...
樓上咪有人話smoker死左
照咁睇應該唔會死..

因為切手切腳切頭都唔死
拎心臟出黎都唔會死掛..

我唔認為smoker係唔夠打
明顯係一時大意

smoker係中將身份
點解仲有人講佢唔識霸氣
加上佢提醒四眼妹霸氣未夠料應付羅而叫佢唔好入
明顯就講佢自己係夠料啦
我覺得海縷石主要作用係用黎打壓能力者使用果實能力同自身氣力

回復 51# 的帖子

yes
在空間內的任何物體根據使用者的意思能夠自由的交換位置,且被切割下來的物體可以自由交換組合。在範圍內的人就算身體被切下來也不會流血也不會有任何損傷,猶如在做外科手術一般。

回復 52# 的帖子
連達絲斯都有霸氣
smoker有都唔奇
不過唔明點解仲要用海樓石
用霸氣整落武器仲好

好似下星期要停一次;(
搞到有排先有得睇- -

引用:
原帖由 最終の作 於 2012-3-31 23:36 發表
yes
在空間內的任何物體根據使用者的意思能夠自由的交換位置,且被切割下來的物體可以自由交換組合。在範圍內的人就算身體被切下來也不會流血也不會有任何損傷,猶如在做外科手術一般。

回復 52# 的帖子
連達絲斯都有霸 ...
海樓石100%..仲可以令人地無力...一中左..長期擺把劍係你到

羅真係好強
連煙佬都唔夠佢打(雖然佢係7武海)
&CoOL/CoOL2

引用:
原帖由 最終の作 於 2012-3-31 23:36 發表
yes

回復 52# 的帖子
連達絲斯都有霸 ...
總括冇死到 ?
冇左個心開片個陣咪插唔死個心
工口工口

好想睇路飛打羅
就算天邊星光給了我 未尋回最初

其他對於呢part
我真係有d保留
原則上
羅個果實能力
應該係對自然系無效

第1
係因為羅個能力應該係無即時殺傷力
意味心臟係依然會功效
第2
自然系始終係應該可以將身體原子化
基於第1點...心臟係可以原子化再重新組合身體

引用:
原帖由 斷玉 於 2012-4-2 01:49 發表
其他對於呢part
我真係有d保留
原則上
羅個果實能力
應該係對自然系無效

第1
係因為羅個能力應該係無即時殺傷力
意味心臟係依然會功效
第2
自然系始終係應該可以將身體原子化
基於第1點...心臟係可以原子化再重新組 ...
羅應該識武裝色- - 羅用武裝色拎住佢個心

發新話題