58 1234
發新話題

team4d 既ADMIN係唔係叫computer? what is that?

[Close]

team4d 既ADMIN係唔係叫computer? what is that?

垃圾ADMIN輸左就出去開CHEAT
入黎殺完我仲要ban埋我
nice one

笑!開cheat5認?

哥哥我開住cheat睇你好耐啦

5好認囉^^

5緊要

有圖有真相

引用:
原帖由 bobby841202 於 2012-4-4 17:05 發表
笑!開cheat5認?

哥哥我開住cheat睇你好耐啦

5好認囉^^

5緊要
我STEAM 你話我CHEAT???
我極度懷疑你連睇cheat同聽腳步都唔識
唔緊要,我教埋你,你買隻耳機就可以好清楚咁聽到D腳步係咁
垃圾
by the way,無人夠你白痴,自認開cheat:lol

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-4 18:00 發表
我STEAM 你話我CHEAT???
我極度懷疑你連睇cheat同聽腳步都唔識
唔緊要,我教埋你,你買隻耳機就可以好清楚咁聽到D腳步係咁
垃圾
by the way,無人夠你白痴,自認開cheat ...
STEAM 咩名@@?
炮無須道理

computer? what is that?用cheat睇你
佢都好肯定你係cheat
同埋steam唔一定冇cheat...steam係比vlan少cheat好多(我個人認為姐)

我笑...

開住cheat黎睇cheat好多人都會做

大家點解要咁做?

咪好似你呢d咁既人

開cheat扮神手搞到人人自危

神經線越變越幼,有埋過敏症狀tim?

有一樣我可以肯定

你個陣時5係用steam入ser

而係用盜版入ser

你用住盜版CS1.6請用強力證據證明你5系cheat

5系我會覺得你只係因為開cheat5認而搞咁多野出黎

第二樣更搞笑啦

我5識聽聲?

你肯定5多認識我^^

我聽聲聽到有幻聽ga ma

幾happy ar XD

by the way, 咪搞笑啦你,用cheat睇cheat可以睇得更清楚

至於尾兩場,單純對住你個**侮辱成份**手痕

冇解哥哥我次次開親3d出黎

都見到你描緊我? <--成場walking

次次深情對望,我都感覺到悲傷

點解你次次都要開住cheat 呢?

我冇記錯,個次,你比人殺完一次就重入

我可5可以理解成[比人殺完一次重開遊戲並開啟外掛,每次加深力度]?

仲有,你如何係一場內肯定我係cheat?

呢個point我相信你5夠膽答

wall a dr係vlan個個無聊都會做

wall 死你= cheat?

因為你開住3d先知我有條線係你度描住你ga ma

真係搞笑啦

cheat話人cheat?

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-4 21:03 發表

STEAM 咩名@@?
petersmoron

引用:
原帖由 bobby841202 於 2012-4-5 07:22 發表
我笑...

大家點解要咁做?

咪好似你呢d咁既人

有一樣我可以肯定

而係用盜版入ser

你 ...
廢話唔多講
入STEAM打場最實際

引用:
原帖由 bobby841202 於 2012-4-5 07:22 發表
我笑...

大家點解要咁做?

咪好似你呢d咁既人

有一樣我可以肯定

而係用盜版入ser

你 ...
btw 你話我CHEAT,點CHEAT法先?
你D2 行中路,AWP,腳步咁大聲
我係A DOOR入面CAMP有幾奇

你話你無CHEAT,睇你彈道就知你咩事啦
重入之前連人都殺唔到
重入後係A DOOR穿死幾件無錯係A DOOR穿去 T BASE度
仲要連殺幾個
你真係無CHEAT既話我建議你去打WCG,肯定拎冠軍
你開左D咩,大家心照啦小朋友

而且你開CHEAT已經唔至一次啦 computer?what is that?
之前玩xman2009b 已經cheat到出晒面
我都廢時督爆你

為甚麼D人喜歡叫人去wcg

真係搞笑@@

哥哥我不嬲開住3d用途都只係睇cheat

好難想像到你如何創造一個同我同名既人

並話我開住cheat~

另外

我都話尾個兩場忘住你開的咁happy

我咪學下你d神反黎殺返你跟住ban~

同埋

我講既係我walk晒個幾場

你同我講有show footstep?

你都幾神下

真係搞向左走向右走笑...

引用:
原帖由 bobby841202 於 2012-4-5 12:02 發表
真係搞笑@@

哥哥我不嬲開住3d用途都只係睇cheat

好難想像到你如何創造一個同我同名既人

並話我開住cheat~

另外

我都話尾個兩場忘住你開的咁happy

我咪學下你d神反黎殺返你跟住ban~

同埋

我講既係我walk晒個 ...
WALK 晒你WALK姐,你另一個渣 AWP 既有冇WALK啊?
你唔想俾人知係邊就咪同佢行中間啦
你用B41, AWP 又有聲無你唔係以為你自己 係中間殺左另一個T 人地唔知你係邊下話???
識睇雷達都知咩事啦
你場場行中路我係唔係應該要CAMP啊??
唔好以為玩D2 要係咁沖先得嫁
變通下小朋友

岩岩你又話唔係開CHEAT???
真係神又係你,鬼又係你
唔好覺得完全WALK晒就無人知你係邊
你開槍,你殺人都估到你係邊啦,唉
你場場唔係行A就係行中間
唔係A就係起中間嫁啦A 無人就CAMP中間囉
唔通咁又係CHEAT?
白痴仔
係中間殺完人WALK過黎 A DOOR
人地就唔知你係中間???
我基本上場場都CAMP A DOOR仲要CAMP同一個位
你都俾我殺到我只可以話你廢
.我係CHEAT 就直頭2槍爆你頭啦
我仲洗渣AK  9shoot十幾粒子彈?
..你話我描緊你,我CAMP 門口又點描你啊
果個位即使係穿牆都應該係對住 T BASE囉.你係T BASE行過黎呀???
唔係囉,你中間 行過黎A DOOR囉
你唔夠我打格硬屈我都吹你唔漲

引用:
原帖由 惡夢幻想曲 於 2012-4-5 12:01 發表
為甚麼D人喜歡叫人去wcg
佢話佢A DOOR 穿死幾個好平常
我就覺得好PRO啦
人地打WCG既係A DOOR都穿唔到去T BASE啦,仲要連掃幾個
pro成咁係唔係應該打WCG先,贏硬

引用:
原帖由 惡夢幻想曲 於 2012-4-4 23:59 發表
computer? what is that?用cheat睇你
佢都好肯定你係cheat
同埋steam唔一定冇cheat...steam係比vlan少cheat好多(我個人認為姐)
你知唔知咩係VAC?
都講左廢話唔多講
入STEAM打番場 D2,開埋hltv又點話?
睇下到時邊個係CHEAT?

58 1234
發新話題