發新話題

team4d 既ADMIN係唔係叫computer? what is that?

[Close]
叫佢上steam打番場又話我傻西.  又話VAC check唔到CHEAT,講野9唔答8
一係就淆底,一係就唔識睇cheat既NS仔
邊個高,邊個低,大家高下立見啦,講埋呢句我收皮,唔想嘈   
依家入佢SERVER仲整埋D 小.學.雞野我嘆
VLAN仔
i have to work, see you all

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 13:05 發表
叫佢上steam打番場又話我傻西.  又話VAC check唔到CHEAT,講野9唔答8
一係就淆底,一係就唔識睇cheat既NS仔
邊個高,邊個低,大家高下立見啦,講埋呢句我收皮,唔想嘈   
依家入佢SERVER仲整埋D 小.學.雞野我嘆
VLAN仔
i ...
你只不過係一個新AC既STEAM PLAYER...
加上VLAN SER大部份係用唔到STEAM IN SER..
唔好利用STEAM PLAYER名義去解釋自己大機會唔會用CHEAT.
因為係VLAN只不過係用緊DCOO CS1.6
我中肯D黎講.
如果佢用CHEAT望到你用CHEAT.
好大機會你已經係
炮無須道理

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 12:17 發表
佢話佢A DOOR 穿死幾個好平常
我就覺得好PRO啦
人地打WCG既係A DOOR都穿唔到去T BASE啦,仲要連掃幾個
pro成咁係唔係應該打WCG先,贏硬
WCG打的比賽是5v5.
而VLAN打的是PUB SER.
所以A DOOR穿殺既機率係大過5v5既
所以係冇問題.想當年.一支AWP 穿A門.一個位穿3下.3個爆頭.
炮無須道理

今日我同個computer? what is that?打個
冇你所講咁cheat

引用:
原帖由 Y00200 於 2012-4-5 15:20 發表
今日我同個computer? what is that?打個
冇你所講咁cheat
我唔係話佢開住cheat黎玩
我係話佢 果陣唔夠打就出去開cheat

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 14:00 發表

你只不過係一個新AC既STEAM PLAYER...
加上VLAN SER大部份係用唔到STEAM IN SER..
唔好利用STEAM PLAYER名義去解釋自己大機會唔會用CHEAT.
因為係VLAN只不過係用緊DCOO CS1.6
我中肯D黎講.
如果佢用CHEAT望到你用C ...
新既steam 帳號就唔可以係well-trained player?
期間我開過幾多個帳號去玩tf2,l4d2你又知道唔知道?
唔通我開個新帳號就等同濫用STEAM PLAYER既人或者係CHEAT?
唔好對號入座thank you
何況我上面果個既STEAM帳號係我特登買中國版steam cs1.6 黎同大陸人玩如果清楚STEAM既人,應該會知道係中國版,而且仲要用VPN黎解地區限制
唔通我開個新帳號就係會開cheat既noob咩
或者你可以當我真係new player
但我的確由網吧CS1.5一直斷斷續續玩到依家cs1.6
至於你話到佢開CHEAT見到我cheating
我完全唔知佢 落cheating既準則係咩
佢係中間殺完人,我係A DOOR,當然camp佢行去t base果個方向
基本上佢每場都係行果個位,玩多幾場,傻既都知佢唔係A 就係起中間
唔通咁樣就係所謂既開CHEAT黎睇我係唔係知人係邊???我已經講過,我每場都係係a door果個門位camp係 中間,佢每次行中間唔通唔CAMP咩?
BTW,每場CAMP住同一個位可以話我CHEAT既話,佩服
我敢發誓,我絕對無開CHEAT
唔知果位場主人兄又敢唔敢?

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 14:02 發表

WCG打的比賽是5v5.
而VLAN打的是PUB SER.
所以A DOOR穿殺既機率係大過5v5既
所以係冇問題.想當年.一支AWP 穿A門.一個位穿3下.3個爆頭.
問題在於,當時只是3VS3定2VS3
我拎AWP,佢可以係完全未發現人既情況下 由A DOOR 穿去 T BASE果位斜坡
或者佢真係有呢個實力,係既話我好佩服我唔排除佢9shoot中既可能
但佢既準成度太離譜

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 18:42 發表

新既steam 帳號就唔可以係well-trained player?
期間我開過幾多個帳號去玩tf2,l4d2你又知道唔知道?
唔通我開個新帳號就等同濫用STEAM PLAYER既人或者係CHEAT?
唔好對號入座thank you
何況我上面果個既STEAM帳號係我 ...
我只能說.新既STEAM AC唔代表唔好可勁過well-trained player
但係佢話你CHEAT.而你係新STEAM PLAYER.
如果你話你之前有AC玩tf2,l4d2.咁又有可能你之前既AC玩CS開外掛比VAC BANNED.
咁樣有機會你就有新STEAM AC.
咁岩佢話你CHEAT既時間.咁岩你個STEAM又係新.
會唔會真係因為你之前AC比VAC BANNED.
所以你比我既ID係新呢??
我唔係話你技術問題.
而係向外掛與不外掛方向去講
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 19:56 發表

我只能說.新既STEAM AC唔代表唔好可勁過well-trained player
但係佢話你CHEAT.而你係新STEAM PLAYER.
如果你話你之前有AC玩tf2,l4d2.咁又有可能你之前既AC玩CS開外掛比VAC BANNED.
咁樣有機會你就有新STEAM AC.
咁 ...
你要格梗假設 我帳號俾人BAN晒既話,討論已經無價值
如果我係開CHEAT俾VAC BAN,咁我係唔係應該買番海外版,而唔係中國版?

你知唔知係香港玩唔到中國版,要用VPN?

而且邊有白痴會用STEAM黎開CHEAT?

你將呢D 莫須有既假設放落我度已經無晒討論價值啦
你呢邊假設 果位場主開CHEAT 睇我係唔係CHEAT,已經當左我係CHEAT
呢邊又假設我買多個中國版黎因為俾人BAN
你每個POINT都係假設,仲有咩好傾?
原本想理性討論,但見到都心灰意冷

你當我CHEAT啦,唔想多講,清者自清

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 19:59 發表
你要格梗假設 我帳號俾人BAN晒既話,討論已經無價值
如果我係開CHEAT俾VAC BAN,咁我係唔係應該買番海外版,而唔係中國版?

你知唔知係香港玩唔到中國版,要用VPN?

而且邊有白痴會用STEAM黎開CHEAT?

你將呢D 莫須有既 ...
咁我只係講.佢用CHEAT望住你望住佢,咁我唔明點解你會望住佢.
我只係中肯講.冇話幫邊個.
咁我又唔知點解你個STEAM AC 係NEW.
你個STEAM用左幾耐.你比我果個.?
既然你咁多AC..點解唔一次過買而要分咁多AC去玩
我只係好奇.一個人會唔會又登出又登入去轉玩另一隻GAME而已.
你另外既STEAM咩名?
可唔可以比埋黎去睇睇?
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:17 發表

咁我只係講.佢用CHEAT望住你望住佢,咁我唔明點解你會望住佢.
我只係中肯講.冇話幫邊個.
咁我又唔知點解你個STEAM AC 係NEW.
你個STEAM用左幾耐.你比我果個.?
既然你咁多AC..點解唔一次過買而要分咁多AC去玩
我只係 ...
無記錯既話,你入左海外版就無得再入中國版?

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:18 發表
無記錯既話,你入左海外版就無得再入中國版?
你有中國版.又有海外版.
咁姐係點呢?
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:25 發表

你有中國版.又有海外版.
咁姐係點呢?
另一個AC,我user名
你咪假設我俾VAC BAN左囉
討論到呢度完結算啦,我唔想日日上黎追文
反正成件事都唔關你事

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:29 發表
另一個AC,我user名
你咪假設我俾VAC BAN左囉
討論到呢度完結算啦,我唔想日日上黎追文
反正成件事都唔關你事
是不是你已經發覺自己已經自相矛盾?
你不是有很多steam ac嗎??
又中國版.又海外版.
之後又話入左中國入唔到海外..
那麼你只有2個steam ac嗎?
這2個steam ac都是海外還是中國??
如是中國..那麼你話入唔到.
但係我又check到你果個係海外
咁其實你想講咩?
定係真係有ac比vac banned .
所以你比唔出黎?
又l4d2 又tf2
又cs.
咁應該有3個架播.@@"
仲有一個呢?
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:33 發表

是不是你已經發覺自己已經自相矛盾?
你不是有很多steam ac嗎??
又中國版.又海外版.
之後又話入左中國入唔到海外..
那麼你只有2個steam ac嗎?
這2個steam ac都是海外還是中國??
如是中國..那麼你話入唔到.
但係我又 ...
我影相俾你睇啦

發新話題