發新話題

team4d 既ADMIN係唔係叫computer? what is that?

[Close]
引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:29 發表
另一個AC,我user名
你咪假設我俾VAC BAN左囉
討論到呢度完結算啦,我唔想日日上黎追文
反正成件事都唔關你事
kwokwing666
向世伯出發
已check.又係一個新steam ac
只是空號而已吧.
有玩過遊戲嗎??
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:33 發表

是不是你已經發覺自己已經自相矛盾?
你不是有很多steam ac嗎??
又中國版.又海外版.
之後又話入左中國入唔到海外..
那麼你只有2個steam ac嗎?
這2個steam ac都是海外還是中國??
如是中國..那麼你話入唔到.
但係我又 ...
為左證明俾你睇係中國版,我連GAME都刪埋

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:38 發表
為左證明俾你睇係中國版,我連GAME都刪埋
連game都刪埋.lol
0位朋友=]
看來你這個steam 玩都沒有玩過.
不要跟我說你從不加人.又或是人地從不加你.
那你steam player名義跟你這個steam一樣.都是空殼而已

果封信是剛剛註冊steam給你的第1封歡迎信嗎??
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:40 發表

連game都刪埋.lol
0位朋友=]
看來你這個steam 玩都沒有玩過.
不要跟我說你從不加人.又或是人地從不加你.
那你steam player名義跟你這個steam一樣.都是空殼而已

果封信是剛剛註冊steam給你的第1封歡迎信嗎?? ...
大佬,你都話呢個係新帳號

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:36 發表

kwokwing666
向世伯出發
已check.又係一個新steam ac
只是空號而已吧.
有玩過遊戲嗎??
有圖唔多講
你鐘意個FD LIST滿人係你既事

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:46 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5154038&ptid=522827][/url]
有圖唔多講
你鐘意個FD LIST滿人係你既事
這圖能証明你不是新ac??
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:46 發表

向世伯出發呢??
不是新ac嗎??
圖片在上面

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:46 發表

這圖能証明你不是新ac??
咁你想點呀,貼埋圖又話唔係新AC
呢個帳號好耐之前開嫁啦

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:47 發表
圖片在上面
難道你每次証明的時候都會del game ??
你知道人地搵你ac既時候.
係可以知道你係咪新ac..
你返緊工.
都可以滿口大話..同隻豬有咩分別??
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:49 發表

難道你每次証明的時候都會del game ??
你知道人地搵你ac既時候.
係可以知道你係咪新ac..
你返緊工.
都可以滿口大話..同隻豬有咩分別??
的確我呢個帳號係好耐之前開,絕唔係呢2日開既AC
或者質疑人steam既身份係好有成功感

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:48 發表
咁你想點呀,貼埋圖又話唔係新AC
呢個帳號好耐之前開嫁啦
你唔係有用steam玩cs架咩??
你cs既時數呢??
你連steam基本設定都冇.

此使用者尚未設定其 Steam 社群個人檔案。

如果您認識對方,請鼓勵他/她設定自己的個人檔案,並加入遊戲世界!

炮無須道理

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:50 發表
的確我呢個帳號係好耐之前開,絕唔係呢2日開既AC
或者質疑人steam既身份係好有成功感
係呀=]好耐之前開左呀=]
玩都冇玩過..咁樣叫steam player ??  BS
你咁樣影衰哂steam player 呀
炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:50 發表

你唔係有用steam玩cs架咩??
你cs既時數呢??
你連steam基本設定都冇.

此使用者尚未設定其 Steam 社群個人檔案。
如果您認識對方,請鼓勵他/她設定自己的個人檔案,並加入遊戲世界!   ...
我都唔想多講,俾埋圖你都仲可以質疑,耐無上既帳號係會提醒你確認EMAIL唔確認就無社群用
當然,新開AC都要確認EMAIL,你可以質疑我呢點
要證明既野我都貼晒出黎,我都唔想晒時間係VLAN,係呢一刻我收皮唔再出聲

引用:
原帖由 kwokwing666 於 2012-4-5 20:54 發表
我都唔想多講,俾埋圖你都仲可以質疑,耐無上既帳號係會提醒你確認EMAIL唔確認就無社群用

要證明既野我都貼晒出黎,我都唔想晒時間係VLAN,係呢一刻我收皮唔再出聲 ...
你一直9唔搭8.
steam n年前開.
玩都冇玩過.叫咩野steam player??
仲有你d l4d2 ? tf 2 呢??
定係你已經比人識穿就去收皮呢??
時數冇.遊戲連安裝都冇.
我只能說.佢用外掛望你.而你又望佢.
好明顯你外掛已被發現.
正在死雞撐飯蓋.
你用外掛用到咁..同隻輸左既豬有咩分別??

一個空殼steam玩家.走黎vlan玩pub ser.
被發現用外掛.拿出2個steam 帳號嚇一嚇vlan玩家.
以為別人會知難而退.誰知道自己思想跟隻豬相差無幾

炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2012-4-5 20:58 發表

你一直9唔搭8.
steam n年前開.
玩都冇玩過.叫咩野steam player??
仲有你d l4d2 ? tf 2 呢??
定係你已經比人識穿就去收皮呢??
時數冇.遊戲連安裝都冇.
我只能說.佢用外掛望你.而你又望佢.
好明顯你外掛已被發現.
正 ...
請留意你人身攻擊
為左證明唔係外掛我已經貼晒圖
又邀請場主上steam打番場你唔接受我有咩辦法?
佢用外掛望你.而你又望佢. <-
呢點不論係場主定我都無講過,唔好亂咁作

發新話題