發新話題

柒牛come in!!

[Close]
引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-10-6 13:53 發表
話說係網吧悶玩中  
無啦啦做咩出左網吧?

失敗者的幽靈團員

陪d新同學玩下

話說岩先我坐地鐵黎箕嘟灣..  有一家外國人係金鐘上左車

然後有兩個孖生既金髮妹  超美  

一直一齊望下望下  係箕嘟灣一齊落  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-10-6 14:55 發表
陪d新同學玩下

話說岩先我坐地鐵黎箕嘟灣..  有一家外國人係金鐘上左車

然後有兩個孖生既金髮妹  超美  

一直一齊望下望下  係箕嘟灣一齊落   ...
筲箕灣打機咁遙遠???下次如果係星期一或星期三打叫埋我  反正我係杏花村番學

失敗者的幽靈團員

引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-10-6 13:47 發表

你居然無最潮的小花既MSN  你咁都仲算係LOSER既一份子 ??
只怪我未是潮童

未能有潮小花MSN

回家了..

點解回程路人撞唔返果兩個金髮鬼妹..  好掛住佢地  

大家等我 我要成為LoSeR一份子

大家得閒去一去我開個post支持下

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

唔夠人
記得叫我

-V-"查實就未約,,因為未夠人,,,得果3個人-.-"廢事約左又唔夠人打晒大家時間

咁好心你就唔好開post  扮哂有意練團咁  

其實只要你開聲搵人  早d約日期, 時間

榮, 狗子, 黑羊, 濠, janzen

當然仲有我  都會樂意抽空出席團戰

我只係希望你講得出就要做得到  所謂坐言起行

你成日話糖, 小花唔應你機  但係 | LoSeR | 唔單止只有糖同小花

況且你都有糖同小花電話  無可能用唔應機做藉口  直接打個電話  問一聲打定唔打  輕易而舉

新團員/入團者  你又話唔識唔想搵佢地打  純粹只係未踏出第一步  

只要你肯主動少少搵佢地  佢地一定會積極回應你  況且佢地亦好想認識 | LoSeR | 既各位成員

輕輕鬆鬆咁玩信長  同  真正既團戰..  完全係兩會事

莫講話小花, 糖  就連你都有好多野要學  

當然  如果可以同小花, 糖, 你, 榮, 皮  等等認識已久既朋友一齊打團  係好愉快

但就算同其他新團員一齊打團  都有好多野可以學得到

依家我真係無時間..  去約團

我只係希望  你真係可以擔任呢個位置而已  我只係依然重視而已..

岩先若然有過火  都係一時激動 無心之失  

假如你真係認為我變左  抑或甚麼

可能我真係變左

我對「想認真練團戰」既人  絕對係認真左  我唔會迫大家去練團  

但如果大家真係想練  想變強..  我會投入100%的認真

回復 23# 的帖子

神J哥....得閒叫下我打都可以...MSN叫我...得閒一定打~_~"

牛變左第二個「朕」

信長 .. 隨隨便便玩係唔會強
淨係打路人 .. 強極有限
有心玩 .. 都唔一定會強

~_~ 加油啦

dbj就係咁講了  

平日想輕鬆咁玩信長  我唔介意

我仲好樂意添

但如果真係想打團  就要認認真真咁練

所以團戰我見人打得唔好  絕對會出聲  就算係dbj, 糖都一樣

我明白直接同你地講打得唔好 打得爛  可能係急左d

但認真  本來就係這麼一會事  想你地一場比一場強  想你地好快咁進步  如此如此而已..

唉~ 點解..all oncowcow  

@o@ 狗子是我忠心的狗

叫2聲聽下XD

引用:
原帖由 神風 於 2007-10-7 15:43 發表
唉~ 點解..all oncowcow  

@o@ 狗子是我忠心的狗

叫2聲聽下XD
鬼跟你熟的屁

引用:
原帖由 Y。LomO 於 2007-10-7 18:38 發表

鬼跟你熟的屁
cut狗 叫2聲黎聽下

發新話題