發新話題

下?藍天五鼠咩泥架?4 5輸左仲要貼RP

[Close]
引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 02:07 發表

甘又係嘰,,你多數只係回信長區呢喲post又5係呃$又5係搏做貼王-0-
我5串你毒la>
我本來就唔毒-.-''' 你邊有得串我
When you kissed me on that street I kissed you back

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 02:10 發表

我本來就唔毒-.-''' 你邊有得串我
長時間團2都見到你個死人名,有時03又見到你low!!

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 02:13 發表

長時間團2都見到你個死人名,有時03又見到你low!!
今日一定冇啦     -,-       有我名姐但我都沒有玩
When you kissed me on that street I kissed you back

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 02:06 發表

haha我地團比人扣哂分><
我地被迫解團ga
唔問下第一任團長我就解

引用:
原帖由 ToNiGhT_ 於 2012-4-5 02:14 發表

唔問下第一任團長我就解
你係攻破第1任
impossible!

第一:我唔知咩叫讓果 唔通棄保係廢既?
第二:乜5打4就一定會嬴>? 5打4輸左就預左俾人話7.7?
第三:打計分唔係志在d分 唔通志在好玩 俾人殺馬唔俾分控咩

最後:藍天一早唔係0敗好耐啦 多一負又點話 e家係唔知你地嬴左打7.7串咀

有咩咪等管理員評

引用:
原帖由 藍天★堅★ 於 2012-4-5 02:42 發表
第一:我唔知咩叫讓果 唔通棄保係廢既?
第二:乜5打4就一定會嬴>? 5打4輸左就預左俾人話7.7?
第三:打計分唔係志在d分 唔通志在好玩 俾人殺馬唔俾分控咩

最後:藍天一早唔係0敗好耐啦 多一 ...
never mind=.=反正心裡有數眾人有眼睇的,
藍天強勁老鼠團^.<

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 02:49 發表

never mind=.=反正心裡有數眾人有眼睇的,
藍天強勁老鼠團^.
其實bluesky姐係咩來-,-???????????????

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 02:54 發表

其實bluesky姐係咩來-,-???????????????
吾知-0-LULU團掛=.=
吾覺得有呢個團存在,
我只係去約戰區見到黃色貼入去睇1睇
點知見到一班不誠實既藍天團員

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 02:57 發表

吾知-0-LULU團掛=.=
吾覺得有呢個團存在,
我只係去約戰區見到黃色貼入去睇1睇
點知見到一班不誠實既藍天團員
其實我細細過就聽過alin呢個名架啦 打機都要不誠實

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 03:05 發表

係low,,藍天團真係呢! 5講佢LA^.<  人有眼睇

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 03:05 發表

我細細個就聽個毒樂呢個名架la^.<

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 03:09 發表

我細細個就聽個毒樂呢個名架la^.
毒你 @#$%^& 夠彊比$我上200分

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 03:12 發表

毒你 @#$%^& 夠彊比$我上200分
去約戰區CC班藍天仔  
話我軍妓=.=真係妳尋歡.把口乜都up得出係佢當真.
5話佢係_ 仔 真係..無人信=.= 藍天出埋喲精英真係敬仰敬仰!

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 03:16 發表

去約戰區CC班藍天仔  
話我軍妓=.=真係妳尋歡.把口乜都up得出係佢當真.
5話佢係_ 仔 真係..無人信=.= 藍天出埋喲精英真係敬仰敬仰!
seeeeee

發新話題