發新話題

如何做到強大的高手教學

[Close]
引用:
原帖由 藍天★教父 於 2012-4-5 09:18 發表

你又真係幾好笑波
係人地開軍隊招我地
你估你個名叫藍天教父你就真係教父咩

得個人多  除左嘴多之外我真係冇咩可以形容你地gawo=.=

回復 13# 的帖子

你唔係仲有句輸左咁多野賴??
邊到你都分唔清.就爬下文啦傻仔
成日係到吠.仲有你有冇份打??咩都關你事?

回復 14# 的帖子

看你樣子也差不多吧

引用:
原帖由 花汶 於 2012-4-5 09:19 發表

你估你個名叫藍天教父你就真係教父咩

得個人多  除左嘴多之外我真係冇咩可以形容你地gawo=.=
你估你用d女d相就真係當自己係女咩
得個串字 除左得個多事之外我真係冇咩可以形容你地gawo=.=

引用:
原帖由 夜鬼_K 於 2012-4-5 09:20 發表
你唔係仲有句輸左咁多野賴??
邊到你都分唔清.就爬下文啦傻仔
成日係到吠.仲有你有冇份打??咩都關你事?

我就心諗啦喎  你邊位呀大哥  

你估你講兩句我係狗  我就會嬲咩  睇你分身  都知你係d10-15歲小朋友既小搞作啦

回復 16# 的帖子

你地咩名關你_事咩
講嘴多邊夠你多?唔關你事係到咁多爹..爹完話人嘴多

回復 20# 的帖子

幾時有話你係狗- -

但有D人想做狗我又阻唔到既- -
心諗人地幾多歲關你條傻HI咩事?

其實 你話我地請槍 有冇証據,如有 我地罪有應得
可唔可以唔好空口說白話

回復 23# 的帖子

而家D傻仔好興自認做狗- -
我話佢傻仔都比面左佢TIM
但D狗都勁左..識上網吠了..

唔好意思喎  由幾年前  藍天唔知幾多軍(琛少)個代炮我開始

我已經認定藍天係一個強團黎   

我行過都會拜祭下你地

但可惜當年比我搞到散晒啦個d...

唔好話我話成日針對你地藍天   當時道歉都冇同我講聲  

咁我未路過見你地藍天上黎插下嘴咁囉

你有証據捉到我地請槍
J都切埋比你啦

回復 25# 的帖子

插下嘴就爬完先插啦..
講D野9唔搭8..話我地藍天THEN又話夜鬼佢地輸左咁多野賴...

引用:
原帖由 夜鬼_K 於 2012-4-5 09:27 發表
插下嘴就爬完先插啦..
講D野9唔搭8..話我地藍天THEN又話夜鬼佢地輸左咁多野賴...
話我地藍天THEN又話夜鬼佢地輸左咁多野賴...??

=.=難怪   咁鐘意作故仔既你

仲有  唔好一個人開兩個ac黎串我ok?

用返你正ac啦   轉黎轉去我驚你辛苦豬呀

k哥好野 笑到我停唔到 我又學左唔小野

哈 樓主又係度派膠 幾時屠我 上次45比我屠我唔會話比人知架

發新話題