發新話題

如何做到強大的高手教學

[Close]
引用:
原帖由 ﹑樂仔︱ 於 2012-4-5 11:26 發表
難道藍天有嗎??
証據在那??還是你那把狗口
開口埋口淨係識話人狗口
有冇請攻破心知肚明:loveliness:

對付手槍的話我可是很強大的

引用:
原帖由 敗點崩潰王 於 2012-4-5 11:37 發表

開口埋口淨係識話人狗口
有冇請攻破心知肚明:loveliness:
一個心知肚明 一個心照
白白了事 真發笑:loveliness:

回復 46# 的帖子

55= ="

引用:
原帖由 敗點崩潰王 於 2012-4-5 10:56 發表

至少人地無請槍
55 1軍團長洛3軍賽事打 唔錯的

其實打場機姐..打到好似講波咁
抽唔抽水 請唔請槍 出咁多字 又點?
遊戲黎嫁炸...講到好似好重要咁...why信長界最近咁多人抽水?
真係唔明  可能我之前唔多上呢到睇唔到啦...不過e家vlan比我感覺就係
周街都係炮王 留返d氣做其他野唔好咩? 冇錯網路世界的確點炮人都冇乜事
但係如果真實世界又點? 你地會為遊戲同人地吵嗎?玩家們的質素好似一年比一年差
你地咁樣炮落去又有咩意思? 又傷唔到人 又哂自己時間  比人炮咪當講下笑就算囉
咁認真做咩   
唔通比你係網吧見到 炮你果d人 你地要同佢隻dup?
請大家停止炮火吧如有不滿 我可以say sorry
反正我覺得say句sorry唔係好難
好過d先炮人 既人  連sorry都冇膽say

引用:
原帖由 水瓶座 於 2012-4-5 12:04 發表
其實打場機姐..打到好似講波咁
抽唔抽水 請唔請槍 出咁多字 又點?
遊戲黎嫁炸...講到好似好重要咁...why信長界最近咁多人抽水?
真係唔明  可能我之前唔多上呢到睇唔到啦...不過e家vlan比我感覺就係
周街都係炮王 留 ...
有人大戰3比1lose左唔服咪開帖
Now It s My Time

引用:
原帖由 ゞ.__.hEyJa! 於 2012-4-5 12:14 發表
但我看3軍rp是3軍先炮人的

引用:
原帖由 水瓶座 於 2012-4-5 12:16 發表
但我看3軍rp們是先炮人的一方
一開波我地等左成半個鍾先開到波,
係要入埋場先食飯,
等到火都黎

引用:
原帖由 風魔小賤人 於 2012-4-5 12:17 發表

一開波我地等左成半個鍾先開到波,
係要入埋場先食飯,
等到火都黎
其實我都唔想提的sorry不過我都想講我地2軍果場都有re 有等佢地好耐  佢入左場仲話沖涼 不過我只當佢講笑
但我地同樣都要人等好耐  
以我估計2團炮火 應該由3軍發動... 其他話不多說

咁唔怪得你地1軍要打埋計分先肯同夜鬼1軍打

引用:
原帖由 敗點崩潰王 於 2012-4-5 12:28 發表
咁唔怪得你地1軍要打埋計分先肯同夜鬼1軍打
有咩問題?

引用:
原帖由 萬能雞脾俠 於 2012-4-5 12:29 發表

有咩問題?
你就無問題咪無問題

為什麼團長一定要系一軍?我吾明..
團長一定要系最勁果個?
做團長最緊要系教到班團員有品姐我覺得..
3軍果場...明明你地開頭有人走左RE左仙...
我地等你地果陣有無講野..
但等我地就吾得?
姐系只有我地等你你地就吾等得...
仲要話夠中就開波..
最後遲出英...我地都無野講啦...
系你地無啦啦要炮仙

引用:
原帖由 ゞ.__.hEyJa! 於 2012-4-5 12:14 發表
大佬你好靚仔

發新話題